[]

Football Manager 2012

2011'de yaptığım gibi 2012'de de İngiltere'nin en alt liginden bir takımı aldım. Şu an Vauxhall'un başındayım. Oyunun başlangıcında en alt ligde, en küçük stada sahiptiler. Amaç klasik olarak Premier'e çıkarmak, kazanmak, Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu filan yaşamak bir gün. Şu an sene 2021, Premier Lig'e çıktım bu sene, 13'üncüyüm. Bugüne kadar çok takım istedi de gitmedim, maksat ilk aldığım takımı başarılı yapmak.

Ama şimdi Liverpool, menajerini kovdu. İş için bir numaralı adam benim, istersem olur heralde, teklif yaparlar yakında. Ve Liverpool GS'den sonra en sevdiğim kulüp, oyunda da Favourite Club olarak belirlenmiş. Napsam kabul etsem mi? İlk kez böyle bişey yapacam olursa. Siz ne yapardınız? 9. sıradalar şu anda ligde.


 
gitme sonra pişman oluyor insan. ilk takımında yaptığın yatırımları görünce içi gidiyor insanın.


  • homo sapiens gotgobekus  (03.05.12 01:54:19) 
Save'leyip gider; achievement'ı alır, geri loadlar, takımımla devam ederdim.

İmza: İskoç 4. liginden Stranraer'le 4. sezonunda 2. ligde küme düşmemeye oynayan uii
  • uyku inadim inat  (03.05.12 02:15:43) 
Aha teklifi yaptılar. Yıllık 220K pound alan bana 1.6M önerdiler. O bişey değil, 22M transfer, 95M wage bütçesi. Ulan kanıma giriyor gibiler. Hani Manchester falan olsa sallamam da Liverpool olunca insan önemsiyor. Gerçi düşününce, istesem yeni oyun açıp alırım Liverpool'u ama böyle olunca da tadı başka, bilemedim.


  • long live rock n roll  (03.05.12 02:16:52) 
gitme lan vefasızlık yapma.. oyunda bile dayanamıyom amk..


  • 4530 merkez  (03.05.12 02:35:28) 
abi takımım için uğraştığım oyuncular aha bunlar.

picasaweb.google.com

şimdi geçen tüpçü başkan "dubbed as next marco materazzi" olan adamı 2M e başka takıma sattı ben de tası tarağı toplayıp gittim, juventusa 30 m bütçe 2m wage 800 k su kullanılıyor. takım dağılmış zaten o sorun değil.

neyse dedim bari bi kaç oyuncu çekeyim beşiktaştan ve ordaki fabian denen kaleciye beşiktaşın çektiği rakam 93M evet 93M.

Hay sikeyim tüpçü başkan gibi deyip geri döndüm saveime
  • saiko  (03.05.12 02:39:31) 
Pazarlıkla senelik 1.8M mayışa kabul ettim ve ayrı save ettim onu. Dönüp Vauxhall'la oynayacağım şimdilik. Hiç baştan takım ve oyuncu tanıyıp transfer ayarlayacak halde değilim.

Sağolun var olun. Birkaç seneye şampiyonluk kısmetse :)
  • long live rock n roll  (03.05.12 02:50:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.