[]

Blazer Ceket

Sayın duyuru milleti
Yakın bir arkadaşımın nikahı var
Ne Giyceğime karar veremiyorum
Sade ama şık olsun istiyorum
Blazer Cekek alıcam tavsiye edebileceğiniz fiyatı cok uçuk olmayan ve kücük bedenlerini rahatca bulabileceğim yer var mıdır?
Bir de altına ne giyilir

Not: Cinsiyet Erkek
2.Not: Yaş 20

 
Erkek olduğunu biliyor ve zara diyorum şanslıysan 90-100 aralığında bulursun adam akıloı bir şeyler


  • skywalkeremre  (02.05.12 23:11:47) 
bence blazer ceket yerine şık bir yelekte alabilirsin ve nikah için uygun olur.
blazer ceketi zaten bu tür havalarda kullanamazsın yeleği ise yazın bile ortamına göre giyebilirsin.

son olarak fiyatlar fabrika'da 60-70 arası birşeydi.
  • free bird  (02.05.12 23:16:31) 
sarar interview'dan 125e almıştım öyle denk gelmişti belki sanada gelir

ek: küçük bedendi sahi slim fit ti hatta ek olarka
  • jedilance  (03.05.12 00:59:49 ~ 01:00:33) 
yelek alacaksan aşağıdakini okumanı tavsiye ederim.

Siyah yelek-pantolon takım almak istiyorum ama garson gibi görünmek istemiyorum. Nasıl modelleri tercih etmeliyim?

Stil Danışmanı der ki...
Yelekli takım gerek sezon gerekse kişisel gardırop için cok iyi bir alternatif. Ancak siyah yelekli takım için cok dikkatli davranmakta fayda var. Birkaç sezondur yerli ve yabancı markaların koleksiyonlarında yer verdikleri siyaha siyah desenli takım elbiseler özellikle yelekli tercihler için ideal. Gerek Sarar gerek Tween markalarında bulabileceğiniz slim-fit, iki düğme ince yaka ve lapelli ceket ve yeleklerden oluşan takımlar dinamik ve modern bir görünüm yaratacaktır. Böyle bir takımın içerisine klasik ancak dar yakalı bir gömlek ve 7-8 santimetrelik dar tona ton desenli koyu renk kravatlar ile garson görünümünden tamamen kurtulabileceğini garanti edebilirim.
gq.com.tr
  • subseven  (03.05.12 14:54:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.