[]

Peugeot 107 almak üzereyim

Evet başlıkta yazdığı gibi ilk aracım olarak büyük ihtimal peugeot 107 alacağım. bu araç hakkında bilgisi olanlar paylaşabilir mi? bir de bakımları ne zaman oluyor? yaklaşık ne kadar tutuyor?




 
Temizini bulman imkansız.

Ayrıca bildiğim kadarı ile o modellerin motorlarında kronik sorunlar varmış.Mesela benim arkadaşın 107'si hayatta benzinin kırmızı ışığını yaktırmazdı.Eğer kırmızı ışık yanan kadar beklersen ve benzin almazsan motor hava yapıp boğulur gibi oluyordu.Sonradan araştırdığında bunun genel kronik bir sorun olduğunu öğrendi.

Bilmiyorum, belki kendi arabasına bok attırmamak için sallamış da olabilir (-:
  • Evocati  (02.05.12 22:59:25) 
annemin ta sene bilmemkaçta, ben mini mini bir çocukken arabası bundandı ve en kısa süreli kullandığı araba bu oldu.

bir de gözde çakal arabasıdır, temizini bulmak cidden zor. bir de peugeot zaten, silme sıkıntı.

edit: cidden ya 107 demiş, ben de evocati'ye uymuşum :))
  • kayranin kedisi  (02.05.12 23:04:33 ~ 23:50:04) 
106 demiyor 107 diyor yahu, kaç yıl oldu ki çıkalı. yenisi vardır elbet piyasada. şehir için iyidir candır


  • efruz  (02.05.12 23:18:58) 
nasıl temizini bulmak imkansız ? arabanın üretimi 2005'de başladı zaten.

şehir içi arabası olarak alabilirsin. az yakar, az gider, yüksek süratlere çıkamaz, 5 kişi binemezsin, park etmesi, sağa sola sığdırması, köşeleri dönmesi kolaydır.

periyodik bakımları her araç gibidir 10bin km de bir yağ, 20 binde bir filtreler vs. 40-50 binde bir lastik değişimi. araç ucuz olduğu için periyodik bakımları da göreceli olarak diğer araçlara kıyasla ucuz olacaktır.
  • orpheus  (02.05.12 23:38:00 ~ 23:40:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.