(6)
buzlukta bulduğum eti yedim ama kaç yıllık bilmiyorum
belki de var 2-3 yıllık hatta 5 yıllık bile olabilir. çözdürdüm kızarttım yedim tadında ve kokusunda pek bir şey yoktu gibi. bişey olur mu?
belki de var 2-3 yıllık hatta 5 yıllık bile olabilir. çözdürdüm kızarttım yedim tadında ve kokusunda pek bir şey yoktu gibi. bişey olur mu?
0
donmus magara adami,mamut yesende eger cözülmediyse bisey olmaz :D
0
olur öyle arada birşey olmuyor.
0
drip nick i zaten kullanilmakta
(
02.05.12)
hiç buzluktan çıkmadıysa birşey olmaz. teorik olarak hep buzlukta duran et sonsuza kadar bozulmadan durabilir. eğer paketli/ambalajlı ise daha da iyi. ama en kaliteli zamanı, buzlukta 3-4 ay kadar imiş. uzun süreler durursa don yanıkları ve garip tat olabilirmiş ama bozulduğu anlamına gelmiyor.
0
iyice sarıp sarmalanmıştı ve muhtemelen hiç çıkmamış buzluktan. tadı biraz saman gibiydi ama sorunsuz yedim. neyse bişey olmaz diyosunuz yani. iyi rahatladım ya
0
🌸
inancsiz deve
(
02.05.12)
askerde 70'li, 80'li yıllardan kalma etler yeniyor. bir şey olmaz hiç çıkmadıysa dolaptan.
0
efreet sultan askerde yenilenler buzhanede saklanır. yani eksi çok derecede bekler. buz dolabı açılıyor kapanıyor?
ama hakkaten kalabalığız be
0