[]

tiyatro

ankara da bu ara izlenebilecek güzel ve yer buklabilecegim bir oyun arıyorum.tavsiyeleriniz neler?evde oturmak istemiyorum.




 
devlet tiyatrolarında "haydi karına koş". vodvil tarzı bir komedi. hoşunuza gidecektir.

bir de yer bulabilirseniz orkestra'yı mutlaka izleyin.
  • kibritsuyu  (02.05.12 14:03:15 ~ 14:03:45) 
george dandin'den uzak durun da :) haydi karına koş+1, ya da sinek kadar kocam olsun, o da başımda bulunsun olabilir, bugün baktığımda fosforlu cevriye'de de yer vardı.


  • ludmilla  (02.05.12 14:12:34) 
fosforlu cevriye de +1

bir de hala izlemediyseniz genç osman'a yer var, onu izleyin. gerçi sümeyye olayından sonra o ilk perdenin sonundaki cümbüş hala devam ediyor mu bilmiyorum ama.
  • kibritsuyu  (02.05.12 14:23:44) 
odtü'de tiyatro şenliği var 7 mayıs'a kadar. oyunlara bakıp seçebilirsiniz. oyunlar ücretsiz. biletler imge'den alınabilir. bilet bulamasanız da çok sorun değil. ya kapıda bulursunuz ya da biletsiz girersiniz.

www.facebook.com
  • nickienick  (02.05.12 14:52:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.