[]

VPS hosting hizmeti veren Türkiye merkezli firma arıyorum?

beklentim fiyat/kalite dengesi iyi olan, 7/24 müşteri desteği sağlayabilecek, kurumsal olarak faaliyet gösteren bir firma. önereceğiniz bir firma var mı acaba? şu an yabancı bir firma ile çalışıyorum, ama çok iletişim kopukluğu oluyor. o nedenle türk bir firma ile çalışmak istiyorum. gerektiğinde telefonla ulaşabileceğim bir firma. Sunucularının yabancı bir ülkede olması sorun olmaz.




 
sadecehosting müşteri hizmeti olarak iyidir.


  • ozdek  (02.05.12 10:52:36) 
yurt içi bir yıldır sadecehosting i kullanıyorum,şimdilik memnunum.

www.sadecehosting.com
  • Sir Anthony Hopkins  (02.05.12 10:52:53) 
turkcell superonline
global iletişim ( turkcell superonline altyapısına geçti )
teletek bulut bilişim

bu firmalara bakabilirsin. bizzat tanıdığım firmalardır
  • ardolf rendall  (02.05.12 11:12:29) 
"sadecehosting" in plesk kullanması -cpanel kullanıyorum- ve sadece 10 domain ile sınırlı tutması benim için sıkıntı oluşturuyor. diğer firmaların da sitelerinden hosting işi yapmadıkları, ya da yapıyorlarsa da bana istediğim bilgileri vermedikleri için seçenek dışı bırakmak durumdayım.


  • and justice erol  (02.05.12 11:52:06) 
rh.com.tr
smyrna.com.tr

  • manyakcoder  (02.05.12 12:48:30) 
cpanel opsiyonu aylık 15 usd
sınırsız domain aylık 19 usd
sadecehosting herşeyi düşünür gibi oldu ;)
parasını verdikten sonra var yani istediğiniz şeyler.
  • ozdek  (09.05.12 15:47:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.