[]

Kablosuz modem sahipleri

Kablosuz modeminizi evin neresine bırakıyorsunuz? Benimki mesela kendi odamda... Bu çok zararlı mı acaba?




 
Şimdi birileri çıkıp zararsız diyecektir, sayısal bilgi verecektir.Elektromanyetik ortamda bulunmayan bir dağ evindeki ortamla sizin oda bir mi şimdi? Zarardan kasıt illa ki kanser yapmasıysa belki zararsız kabul edilir kanser belirene kadar.Herhangi bir sağlık sorunu diyorsak elbette zararlı.


  • grgn  (01.05.12 23:37:19) 
beynimle arasında 1 metre var, yok.


  • drip nick i zaten kullanilmakta  (01.05.12 23:55:23) 
salonda duruyor, ve gerçekten de zararlı en azından yattığınız yerde tutmayın tutsanız da kapatın yatarken


  • metehan01  (02.05.12 00:08:20) 
kablosuz modeme geçmeye karar vermeden önce bu konuyu epey yabancı ve yerli kaynaktan, olabildiğince geniş şekilde araştırmaya çalışmıştım. araştırmaları yapan akademisyenler cep telefonunun bile şu an insan üzerinde yarattığı zararlar konusunda tam olarak uzlaşılabilmiş değiller. çünkü cep telefonunun icadından ve kullanımından sonra geçen süre hala yeterli değil. bu durumda kablosuz modem için daha da sonra çıktığını düşünürsek hala yeterli veriye ulaşılamamış. cep telefonunun veya kablosuz modemin belki çok zararlı etkileri var ama 30 yıl sonra beliriyor olabilir, bunu demek istiyorum.

tabi gerçekten felaket derecede zararlı olsalar bile ve belirgin olarak görünmese bile 4-5 yıl sonra zarar vermeye başlasa da kimse çıkıp da zararlı demeyecektir çünkü ikisi de büyük sektörler.

ben kablosuz modeme geçtim. evin merkezine, koridora koydum. kimseye daha yakın olmuyor ve kimse yakınında uzun süre oturmuyor böylece. bununla birlikte aklıma geldikçe gece yatmadan önce kapatmaya çalışıyorum. bu da 4-5 günde bire denk geliyor sanırım. ama ben cep telefonunu bile gece kapatan bir insanım. az da olsa zararı olduğunu düşünüyorum çünkü.
  • sweet child o mine  (02.05.12 00:16:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.