[]

Kpss alan dersleri çalışma şekli?

sizce kitaplardan çalışmak mı daha mantıklı yoksa internetten video derslerle çalışmak mı? ben diğer derslere videolarla çalıştım fakat kitap olarakta çalışıp çok faydasını gören insanlar var.sizin fikirleriniz nelerdir?




 
önce kitap. sonra zor yerleri videolarla destekleyebilirsin


  • cemallamec  (01.05.12 19:56:45) 
kitaptan çalışmak daha iyidir. video izlemek ekstradan gözü de yorar.


  • koseli cember  (01.05.12 19:58:26) 
bu ayrımı sayılal/sözel olarak mı yapıyorsunuz peki? misal ben coğrafya,tarihi videolarla çalıştım ve anladım.kitaptan anlayamamıştım..ama muhasebe,iktisat falan daha sayısal dersler bu yüzden mi kitaptan çalışmak daha mantıklı?


  • Wolfware  (01.05.12 19:59:48) 
iki alanda da önce kitapla çalış, daha sonra sözel konuları videolardan baştan geç.

veya, hem sayısal hem sözel konuları videodan çalış, ama btün gün evdeysen, iyi bir soru bankan olsun, videodan çalıştıktan sonra 2şer test çöz konularla ilgili, videoları izlerken minik kağıtlara notlar al, bu notları haftasonu, erken kalkıyorsan daha iyi olur, sabah kalkar kalkmaz oku, sonra tüm haftasonunu o güne kadar geldiğin konulara kadar test çözerek geçir.

tabi tüm haftasonundan kastım 48 saat değil :D 5 saat cumartesi 5 saat pazar toplam 10 saat test çözsen yeter.
  • nolmus yani  (01.05.12 20:07:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.