[]

'işin içinde iş var' dediren filmler

mesela raydan çıkanlar www.imdb.com buna çok iyi bir örnek.Bir diğer aklıma gelen de Çaylak
www.imdb.com

işin içinde iş olan, durumun göründüğü gibi olmadığı ve bunu bizim sonradan öğrendiğimiz filmler hangileri? var mı aklınıza gelen?

 
  • recollect me darling  (01.05.12 19:28:03) 
the prestige


  • in vino veritas  (01.05.12 19:28:54) 
prestiji izlemediysen hoşuna gidebilir.
olağan şüpeliler de dağıtır adamı izle.

  • anarkokombi  (01.05.12 19:29:18) 
edward norton ve richard gere'in bir filmi vardı, ilk suç olabilir ismi.
altıncı his
the others
örümceğin maskesi
  • sopiro  (01.05.12 19:38:53) 
  • seyduna6687  (01.05.12 19:53:54) 
mullholland drive. epeyce karşık bir sürü iş var işin içinde


  • merena  (01.05.12 20:18:41) 
salt


  • daglien  (02.05.12 12:07:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.