[]

axess nakit avans maliyeti

az evvel dalgınlıkla taksitli nakit avans çekeceğime nakit avans çektim. 820 tl. müşteri hizmetlerini aradım hemen yatırırsam 1 günlük faiz ve işlem ücreti alacaklarını söylediler. fakat faiz ve işlem ücretinin ne kadar olacağını bilmediklerini söylediler.

www.axess.com.tr
yukarıdaki sayfaya göre
%3,2 + 5 tl işlem ücreti =31,24 tl
%2,34 faiz = 19,18 tl

yani hemen ödemem durumunda toplamda 50,42 tl bana giriyor gibi gözüküyor. doğru mu hesapladım acaba :((

 
=bence= sadece 31.24 tl ödersiniz. faiz hesap kesim tarihinden sonra başlıyo gibi bişeydi sanırım. daha doğrusu o 31.24 tl sizin faturaya yansır ama 19,18 tl yansımaz diye biliyorum. tabi yine de siz bankaya falan danışın.


  • leni 09  (01.05.12 13:21:38 ~ 13:22:45) 
eşim bir kez iş bankasından bu işlemi yaptı. heme yatırdı. 19 tl kesildi (tam da 820 tl hem :)
ama benim tepem attı. çünkü ertesi gün baktım para çekerken kredi olduğunda bir uyarı yok. doğrudan çat diye veriyor. hemen itiraz ettim. dedim ki bir uyarı yok. ve parayı göreceksiniz ki 15 dakika sonra falan yatırdık farkettiğimiz anda. bu yüzden parayı iade edin. ettiler.
ama akbankta uyarı var. (akbank müşterisiyim) yine de bir şansınızı deneyin. ve acilen parayı yatırın. hemen. yatırın ki bak yatırdım kardeşim yanlışlıkla çektim deyin. hemen koşun.. her durumda faiz alacak olurlarsa en azından yaygara edersiniz ulan hemen yatırdım diye. ama nasılsa faiz alacaklar diye yarına kalırsa o zaman hiç kimse haklı olarak iade etmez (sonuçta 1 günlük para işletmiş oluyorlar)
  • ben smyrna  (01.05.12 13:58:35) 
aa taksitli çekecekmişsiniz. ben kendi hesabınızdan sandım. o zaman şunu deyin tek ödemeli çektim yanlışlıkla. onu taksitlendirin yahu deyin. ben vadesiz yerine kredi çektiniz sandfım.


  • ben smyrna  (01.05.12 14:00:37) 
@ben smyrna, malesef bankayı arayıp çektiğim parayı taksitlendirin dedim ama bunu yapamadıklarını söylediler.


  • flexin  (01.05.12 14:26:03) 
aylık %5,5 faizi var. günlük 2 tl filan eder. 5 tl de işlem ücreti 7 tl eder.


  • modesttiago  (06.05.12 00:29:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.