[]

Uzun ilişki sonrası kız arkadaşsızlık ve çözümleri

Selam Ahali sıkıntılar büyük! hemen anlatmaya başlıyorum. 4.5 yıllık ilişkiden yeni çıkan er kişi olarak çevremde sadece saplamaların kalmasından büyük üzüntü duyuyorum 2.5 - 3 aydır haftasonları bira-rakı ve bolca erkek üçgeninden çıkamıyorum. Yaş 25 Çalışıyorum sadece hafta sonlarım var iyi de para kazanıyorum ama bu ortam olayları nerde nasıl dönüyo bi türlü bulamıyorum. Yardım et duyuru! Üniversiteden sonra resmen tek başıma kaldım.sevgiliyi geçtim bi dişiyle mhabbet etmeyi özledim. İzmirde çay kahve çorba içeceğiniz zaman arayın da geleyim :)

Not: Ağır abaza olmayan eli yüzü düzgün bi gencim. Muhabbetim iyidir. Değişen boya yok. 4-5 tane kız toplanıp beni arayın demiyorum ama kızlı erkekli bi ortama da ucundan gelsem fena olmaz :)


 
ben seni cesaretinden dolayı alkışlamak için geldim, ortam konusunda yardımcı olamam belki ama...


  • nezaretten taharet  (30.04.12 22:32:37) 
ara beni. ciddiyim.


  • hiçbirşeyyok  (30.04.12 22:35:22) 
3000-3500 devri geçme, onlar seni bulur abi.


  • hope ender  (30.04.12 22:35:36) 
izmirde olaydım arardım o kadar söylüyorum. özgüvenin taktire şayan.


  • cecilia  (30.04.12 22:40:53) 
Bu kadar hızlı tepkiler beklemiyodum bende şaşırdım ama sağol duyuru. İçimi döktüm şu anda gayet hafifim


  • magmageme  (30.04.12 22:50:01) 
cecilia , düşünmen yeter :)


  • magmageme  (30.04.12 22:51:53) 
Haykırışını tüm duyuru ahali olarak hissettik kardeşim, en geç 1 haftaya seni ararım sen metanetini koru ;)


  • quetzalcoalt  (30.04.12 22:55:20) 
İzmir'de kızlardan izole ortama düşmeyi nasıl başardın onu anlamadım ben :)


  • r_u_h  (01.05.12 04:50:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.