[]

İngilizce-Türkçe Çeviri İsteği

"Your body can't change that muchfrom one day to the next. It's in your mind. On some days you need someone to help get you going. It's like when you ride a bicycle behind a bus and get caught up in the slipstream. The wind sucks you along with it. You just need some prodding, some challenge"

Benim gerçekten önemli, size zahmet bi el atsanız.


 
vücudun sadece bir günde bu kadar fazlasını değiştiremez. Her şey kafanda bitiyor. bazı günler devam etmene yardım edecek birine ihtiyaç duyarsın. bir otobüsün arkasında bisiklet sürerken rüzgar boşluğuna yakalanmak gibi. rüzgar seni de beraberinde götürür. Sadece biraz harekete geçirilmeye, teşviğe ihtiyacın var.


  • irbat  (30.04.12 19:11:44 ~ 19:12:51) 
vücudun bir günden diğerine bu kadar değişemez.


  • kediebesi  (30.04.12 19:14:15) 
(kediebesi'nin ilk cümle çevirisi daha doğru, o yüzden buraya koyuyorum bir izniyle)

vücudun bir günden diğerine bu kadar değişemez. mesele zihinde. bazı günler birinin seni motive etmesine ihtiyacın olur. bu sanki bir otobüsün arkasında bisiklet sürerken o (otobüsün yarattığı rüzgara) havaya kendini kaptırman gibi bir şey. (o sürüş boyunca) rüzgar seni sarar/ içine çeker/girdaba kapılırsın. ihtiyacın olan şey sadece biraz dürtülmek/kışkırtılmak/ biraz kafa tutmak/meydan okumak.
  • holy diver  (30.04.12 19:14:19 ~ 19:29:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.