[]

Snooker - Judd Trump - Ali Carter maçı alkışlama olayı

Şu anda son frame'i oynanan maçta 21 ya da 22. frame'de Ali Carter'ın Judd Trump'ı alkışlaması deli olay oldu gibi gözüküyor. Sanıyorum Judd Trump şansa bir kırmızı soktu. Ali Carter'da sıra kendisine gelinice dönüp alkışladı. Nedir bunun bu kadar büyütülmesinin sebebi?

Judd Trump'ın morali bitti falan deniyor da bunlar hanım evladı mı, nedir yani? En ufak bir protestoda bu kadar yıkılmak saçma geldi.


 
snookerda pek görülmeyen şekilde geldi ali carter' ın verdiği sert tepki, şaşırdı ve morali bozuldu. zaten herkesin dilinde şanslı bir oyuncu olduğu. bir de üstüne böyle bir tepki aldı, son framede yine, attı attı pozisyon bırakmadı, şansı da devam ediyor, utandı o da. o ne şanstır yahu, ben sinirlendim ki ali carter' ı da sevmem yani.


  • ohtararan  (30.04.12 18:37:11 ~ 18:45:07) 
Judd'ın belli bir şansı olduğu kesin. o alkış olayı da saçma sapan bir pot girişiminden sonra beyaz topun çok imkansız bir şekilde bitişik haldeki sarı ve kahverenginin arkasına saklanması sonucu geldi. Carter da buna sinirlendi ve çok terbiyesizce bir hareket yaptı. üstelik bu tutumunu maçın sonuna kadar da sürdürdü. son frame'i judd 4 snooker geriden çalsaydı evde takla bile atabilirdim. sonuç itibariyle judd acayip bozuldu. maçın içinde bir ara ağlayacak kıvama bile geldi. yani judd çok önemli bir sınavdan kaldı. psikolojik olarak ayakta kalamadı. bunu da yaşının gençliğine vermek lazım. sonuç olarak snooker tarihine çok önemli bir çekişmeyi hediye etti bu olay. bundan sonra olası bir Carter-judd eşleşmesi çok daha heyecanlı olmaya adaydır.


  • sende mi burutus hayir valla ben almadim  (30.04.12 19:58:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.