[]

Düğünde Kol Saati Hediye Edilir mi?

Bu cuma çok yakın olmayan bir arkadaşımın düğünü var. Tesadüfen bugün de değeri yaklaşık 250 TL olan bir kol saati bana hediye edildi. Hiç tarzım olan bir kol saati değil, hayatta takmam yani. Ama arkadaşımın tarzına çok uygun bir saat.

Arkadaşımın düğününde saati hediye etmek uygunsuz mu olur sizce?


 
olur.


  • ben smyrna  (30.04.12 17:06:35) 
Milletin ne diyeceğini umursama derim. Saat muhteşem bir hediyedir bence. Düğünde altın takılması saçma en baştan :)


  • army14  (30.04.12 17:09:00) 
eğer çok yakın bir arkadaşınız değilse yük altında bırakmış olabilirsiniz. arkadaşınızın cinsiyetini bilemiyorum ama evlilik sırasında saat genel olarak gelinden damada hediye olarak verilir. bu günümüz koşullarında en fazla yakın çevre içerisinde verilebilecek bir hediyedir. ayrıca düğünde kişiye getirilen hediyenin değeri o kişinin vereceği karşılığı belirler. bu nedenle o da size olması gerekenden fazla bir hediye almak yükümlülüğü hissedebilir müstakbel düğününüzde. ayrıca düğünde çok yakın çevre dışında gelen hediyelerin genelde çiftin ortak kullanımına yönelik olması gerekir. siz bu durumda bu hediyeyi sadece arkadaşınıza vermiş olarak bir açıdan eşini tasvip etmediğiniz ya da umursamadığınız izlenimini verebilirsiniz istemeden.


  • kedili madam  (30.04.12 17:11:33) 
düğünlerdeki takı merasiminin sebebi, yeni evli çiftin para sıkıntısı çekmemesi amaçlı bir destektir. sende de para eden bir şey var. tam olarak istedikleri işi görmese de ileride 250 liralık saat alma derdinden kurtulurlar işte. ver gitsin :)


  • neira  (30.04.12 17:17:51) 
olar


  • radius  (30.04.12 17:34:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.