[]

Android için müzik servisi

Android için telefona müzik yüklemeden rahatça dinleyebileceğim bir servis arıyorum.

Aslında istediğim Google Play Music ama webte çalıştırmıştım proxy sayesinde, Android'de de Türkiye'de aktif değil diyor. Aynı mantıkla gitsem, telefonda da kullanabilir miyim?

Grooveshark düşündüm ama kararsızım biraz. Last.FM'in radyosu Türkiye'de aktif değil. Spotify da öyle.

Ne önerirsiniz bana? Şöyle yerli/yabancı sıkı bir arşivi bulunan, makul ücreti neyse ödeyeceğimiz bir müzik servisi.

 
fizy var ama uygulaması sıkıntılı.


  • arden v2  (30.04.12 14:34:46) 
tinyshark var , grooveshark taki şarkıları çalıyor.ücretsizdir.
tinyshark downloader lada indirebiliyosunuz.

  • memoxlarge  (30.04.12 15:24:43) 
Google Music ekstra bir şey yapmadan çalıyor benim cihazlarımda.

last.fm radyosu içinse eğer paralı üye iseniz tek yapmanız gereken açık apk bulmak, ki xda'de paylaşılıyor. Şu an son sürüm 1.9.7 ve Google'dan "last.fm 1.9.7u apk" diye aratırsanız "unlocked" versiyonların olduğu xda sayfasına ulaşabilirsiniz. Yasadışı değil bu yöntem onu da belirteyim.
  • thor odinsson  (30.04.12 17:24:21) 
Google Music çalışıyor türkiyeden uygulaması var, ayrıca;

wearehunted (spotify'nin)
tunein
grooveshark daolur

doubletwist var ayrıca, pcnizde cloud'a aktardığınız mp3lerinizi dinleyebiliyorsunuz.

cloud mp3 yazınca markete yine çıkar.
  • utkucbkc  (30.04.12 19:43:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.