[]

atatürk havalimanı- bostancı

1 mayıs günü Taksime uğramadan en kolay nasıl ulaşım sağlanır? Bakırköy'den deniz otobüsü ile geçilebilir diye düşünüyorum ama havataşın otobüsü yokmuş Bakırköy'e. Alternatif bir yol önerebilir misiniz?




 
1 mayıs günü taksimdeki havataş otobüsleri taksim yerine mecidiyeköy iett amirliği önünden kalkacak. bir şekilde mecidiyeköye gelebilirseniz havataşa binebilirsiniz.


  • barkopasa  (30.04.12 05:08:16) 
metroyla zeytinburnundan ya da aksaraydan aktararak tramwaya geçin. eminönü, karaköy ya da kabataş duraklarından birinde inerek vapurla kadıköy ya da üsküdara geçip oradan otobüs ya da dolmuşla bostancıya ulaşabilirsiniz. biraz uzun olur ama olur. ayrıca eminönü ya da karaköyden haydarpaşaya geçip tren de kullanabilirsiniz.


  • kedili madam  (30.04.12 08:07:49) 
Atatürk havalimanından "HAVAŞ" a binerek KOZYATAĞIN'da inebilirsin. Ortalma 1 saatte falan gidiyor. Kozyatağından bostancıya'da en fazla 10 dakikada gidersin.


  • janavarorion  (30.04.12 10:28:01) 
havaş artık çalışmıyor. yerine havataş var ve atatürk havalimanından anadolu yakasına servis yok. ancak gördüğüm kadarıyla yenikapı ido iskelesine varmış. oradan bostancıya deniz otobüsü olabilir.
havatas.com
servis güzergahları ve saatleri linkte var. ido'nun sitesinden de deniz otobüsü hakkında bilgi alabilirsin.
  • kedili madam  (30.04.12 10:47:25) 
Havaalanından Bakırköy'e metro varmış, ordan deniz otobüsüne bir şekilde ulaşılabilir sanıyorum. Teşekkürler.


  • nıç  (30.04.12 14:22:00) 
o bakırköy metro durağın e-5in kenarında. taksi ya da dolmuş vs. bir şeylere binmeden deniz otobüsüne gitmeniz çooook uzun sürer.


  • kedili madam  (30.04.12 14:30:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.