[]

Sosyal Medyada Müşteri İlişkileri Yönetimi - Bitirme çalışması anketim

Selamlar herkese,

Başlıkta ismi geçen bitirme çalışması anketim için siz güzel hedef kitlem insanlara ihtiyacım var, bit.ly linkindeki anketi doldurursanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler efendim herkese :)


not: bir üç-beş gün yukarıda kalırsa çok sevinirim :)

 
yardım etmek için anketi doldurdum ama son soru çok sinir bozucu. bu tarz anketlerde asla firma, kişi veya kurum adı sorulamaz. buradaki anket sonucuna göre sosyal medyayı kötü yönetmiş firmaya gidip, sosyal medya yöneticiliğini mi almak istiyorsunuz?

Son soruyu anketten çıkarmalısın. Anketi kim hazırladıysa yaptığı etik değil. amacı ne olursa olsun.

Ve eğer bu yazıyı görüp anketi dolduracak arkadaşlar varsa, onlar da firma ismi vermesin. asdfsdgfh gibi birşey yazıp geçsinler.
  • sinematematikci  (30.04.12 00:33:34) 
ben de o kısma takıldım.

art niyetinizin olmadığını farzederek ve anketi bitirmeyerek son veriyorum buna.
  • nezaretten taharet  (30.04.12 01:18:47) 
anketi hazırlayan benim, ancak hiç o şekilde bir niyetim olmadan o soruyu sormuştum. sorunun sorulmasındaki amaç daha çok hangi sektörlerin akla geldiğini merak ettiğimdendi, yani sonuca etkiyecek bir durum yok oradan. hepi topu bitirme çalışması ayrıca, bu kadar sert çıkmanızı anlayamadım. yanlıştır, yapılabilir, dilerseniz saklfhldf diye doldurabilirsiniz. ama üzüldüm açıkçası sonuna kadar gelip de çıkmış olmanızdan.


  • sosyal muhendis  (30.04.12 03:10:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.