[]

İsten ayrilan kisiye ne yapmali

Merhaba arkadaslar, çalıştığımız isyerinde bizden ust kademeden cok sevdigimiz bir insan, pek de hos olmayan sebeplerden oturu isinden istifa etmek zorunda kaldi. Kendisinin altinda calisanlara ve de ozellikle bana cok buyuk emegi var. Bu kisisye minnet borcum oldugunu dusunuyor ve isyerinden ayrilmadan once ufak da olsa bir jest yapmak istiyorum(Bunun icin isyerinde diger arkadaslari da organize edebilirim). Ne yapilabilir diye dusunuyorum, sizden de fikirlerinizi bekliyorum. Simdiden tesekkurler.




 
yapacağınız güzel bi yerlerde kral bi yemek içkili falan. ya da sevdiği ama alamadığı bişey veya ihtiyacı olan bişey ona hediye etmek..çok alternatifiniz yok sanırım.

hangi sebeble ayrıldı işten merak ettim?
  • big bang  (29.04.12 13:24:22) 
Kimi is yerlerinde isten ayrılan icin para toplarlar ve ayrılana gönül kırmadan verirler. Neden ayrıldığı muamma ama istifa ettiğine göre tazminat falan alamayacak. Sıcak para iyidir. Borcu varsa ödemesine katar ya da is bulana kadar hazirdaki parasına ekler.

Daha önceki gözlemlerime dayanarak sıcağı sıcağına düzenlenen yemek ortamının ayrılan kisi tarafından yaralayici olacaginidusunuyorum. Buluttan nem kapma durumundadır şimdi. Hee bir de düzenli olarak arayın, hatır sorun. Bu gibi durumlarda cogu sey gibi zamana yenilir. Ama adamın insan üzerindeki emegine istinaden bir seyler yapmak istiyorsanız. En azından bayramı seyranı atlamadan arayın, sorun. Eskiden bey diyenler şimdi yüz çevirdiler psikolojisine girmesin abimiz. Bizde isler böyledir malum, makam gidinc insanada saygı kalmaz.

Uzun turmuşum ama son olarak, bu makam mevzusu falan derken sözü etrafada geçmemeye baslar. Çalışan icin hatır gönül koydurmak kolaydır. Malum çıkar dunyası. İste, is bulmasına veya bağlantıları sağlamasına yardımcı olabilirsiniz.
  • felegin gozunu kamastiran adam  (29.04.12 13:38:51) 
diğer önerilen şeyleri yapın mutlaka ama bir de güzel topluca fotoğraf çekilip onu güzelce bir çerçeve ile verin. Tabi nereye koyacağını şaşıracağı dev gibi bir çerçeve değil.
(herkes onu ne kadar sevdiğini, ne kadar minettar olduğunu 3 cümlede söylese ve bu videoları güzel bir müzik ile art arda bağlasanız o da çok makbule bir hediye olur ama biraz uğraştırır sanırım. Gerçi bir cep telefonu ile çekebilirsiniz bu videoları)

  • michael_knight  (29.04.12 13:53:37) 
herkese tesekkurler.

@big bang: Evet, galiba yemek organize edecegiz. Hediye olayini bir dusuneyim, belki cam sakizi coban armagani bir seyler ayarlayabiliriz. Isten ayrilma sebebi ise kurumda buyuk capli bir yonetim degisikliginin olmasi ve bazi insanlarin fislerini cekilmesi seklinde ozetlenebilir maalesef.
@felegin gozunu kamastiran adam: Belli bir sure calistiktan sonra istifa verdigi icin tazminat alma hakki varmis, bu yuzden kisa vadede paraya ihtiyaci olmayacak diye dusunuyorum. Yok ya aslinda seviniyor bile olabilir ayrildigi icin, vefali olmak konusuna da katiliyorum. Maalesef bizim kurumlarda okuz olur ortaklik biter felsefesi isliyor.
@michael_knight: Toplu fotografimiz var aslinda, bunu cerceveletip verebiliriz. Guzel fikir, tesekkur ediyorum
  • phanax  (29.04.12 14:16:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.