[]

parmak arası terlikle araba kullanmak

selam dostlar.
parmak arası terlikle araba kullanmanın bir taktiği var mı ? Az önce kullanmaya çalıştım da zorlandım. var mıdır bir yöntemi ?



 
ben normal terlikle kullandım 200 km falan ama parmak arası değildi. terliği çıkarıp kullan bence.


  • rentts  (29.04.12 00:38:26) 
sizin sıkıntınız terliğin arada pedala takılmasıysa ben çıkarıyorum terlikleri. biraz da alışma meselesi, hayatında doğru düzgün kösele ayakkabısı olmayan ben de sert tabanından dolayı köselede sıkıntı yaşıyorum.


  • geven kafa  (29.04.12 00:38:57) 
normalde spor ayakkabı giyiyorum her zaman. yok pedallar arasında takılması değil de ayak altından kayıyor ayaklarımın altından. düzeltmeye çalışmak zor geliyor kullanırken basamayacakmışım gibi geliyor pedallara.


  • baris daima  (29.04.12 00:42:53) 
kaza yaptırır adama o derece lanet parmak arasıyla araba kullanmak ve onun kadar olmasada botla da zorluk çekiyorum alışmam zaman alıyor.


  • gündüz m  (29.04.12 00:43:50 ~ 00:44:15) 
sağ tekini sola, sol tekini sağa giy bide öyle dene bakim.


  • blackmail  (29.04.12 00:44:36) 
Terlik takılır,yüksekliği ayarlayamazsın,pedal geçişleri sıkıntılı olur sonuçta bindirebilirsin bir yere.mümkün mertebe ayakkabı ile kullanın ki ayakkabıda bile tabanları farklı kalınlıklarda ki ayakkabılarla kullanınca alışana kadar sorun olabiliyor.


  • skywalkeremre  (29.04.12 00:45:21) 
terlik pedala takiliyor, giriyor falan. cok sakat.

terlikle kullanacaksam terlikleri cikarip ciplak ayakla basiyorum pedallara.
  • no christ requiress  (29.04.12 00:49:00) 
bot , yalınayak , terlik vs çok sert fren yapmama sebep oluyor. converse filan. bayılıyorum.


  • serafettinn  (29.04.12 01:01:30) 
var tabi terlikleri çıkarmak.


  • ceymısın  (29.04.12 01:30:04) 
ciplak ayakla araba kullanmak varken, ne geregi var?


  • guru  (29.04.12 03:19:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.