[]

koltuk altı terlemesi

terleyince hani gömlekte,tshirt de belli oluyor ya aga nedir bunun çözümü ?
rezillik diz boyu oluyor..ne kullansak ?



 
koltukaltı pedleri var işine yarayabilir.

terlemeyi önlemek iyi bir şey değildir, sağlıklı hiç değildir, o işlere bulaşmanı tavsiye etmem.
  • in vino veritas  (28.04.12 22:35:14 ~ 22:35:43) 
kesin geçici çözümlerden biri botox. murat topoğlu diye bir hekim akupunktur ile bu sorunu gideriyor, bilimselliğini sorguluyor olsam da sonuçları gördüm. fda nın onayladığı bir mikrodalga cihaz da var ama türkiye satışı olmamız henüz.


  • kahveci  (29.04.12 14:03:12) 
botoks yaptırabilirsin tam da bu aylarda. 6 ay idare eder seni. yan etkisi ya da zararı falan da yok ayrıca. rahat olsun gönlün. onun dışında eczaneden terkur isimli krem alabilirsin. geceleri temiz cilde uygularsın. gün içinde terleme olmaz.


  • girl in a coma  (29.04.12 15:10:47) 
himalaya tuzu sür.


  • evkedisi  (03.05.12 18:37:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.