[]

Playstation 3 ile ilgili bir kaç soru

Hemen sorayım

1- Şu 40 gb, 80 gb olayını çözememiş durumdayım şimdi biz aldığımız oyunları harddiske yüklüyor muyuz ki 40 ile 80 gb arasında bu kadar fiyat farkı var ? Eğer böyle bir olay yoksa laptopum vs.. varken ben ps3'e neden ekstradan mp3, film falan yükleyim ki ? Tam olarak avantajları ve dezavantajları nelerdir bu iki sürümün ?

2- Bir yerde ilerde chip çıkarsa bunun memory card girişi olan 80 gblık modeller için çıkacağı yazıyordu bu doğru mudur ?

3- Tüplü ama çözünürlüğü sağlam bir sony televizyonda makine iyi görüntü verir mi ?

4- Şu harddisk olayı çok luzumluysa elimde var olan harici hard diski makineye bağlayabilir miyim ?

5- Ntsc, pal vs. derken kafam iyice karıştı. Daha kıssadan hisse bir soru sorayım. Garantili mi almayı önerirsiniz yoksa garantisiz, dükkan garantili ürünlerde pek ala iş görür mü ? Yani alırsam içine çizin cd dvd takacak değilim en fazla oyun oynatırım.

6- Multiplayer desteği nasıldır ? Alırsam türkiye üzerindeki diğer oyuncularla pes, fifa nba oynama imkanım olabilir mi ?

7- Tamam bu son sorum. Bütün bu kriterler doğrultusunda istanbul'da önereceğiniz iyi ve ucuz bir playstation 3 satıcısı var mı ?

Neyse çok uzattım sanırım.. Şimdiden ilginiz için teşekkürler

 
6 - multiplayer destegi sahane. networku cok iyi, pes 2008 oynamak cidden cok zevkli networkte.
7 - (bkz: uygar elektronik)
3 - asla bir full lcd nin yerini tutmayacaksa da yine de gayet oynanilir olacaktir. ilerde terfi edersiniz bir hdmi baglantiya ve lcd ye.
1 - 40 gb olanlari ps2 oyunlari oynatmiyor. bir de hem usb sayisi daha az, hem de memory card flash card gibi bolumleri yok 40ligin. bi de kapasitesi, malum.
  • la traviata  (16.09.08 18:10:49) 
1- şu an için 40gb gayet yeterli, ileride anormal yüklemeleli oyunlar gelmezse, yeter de artar. ayrıca doğru film yüklesen bile silersin yani. mp3'e de gerek yok. ama ileride mutlaka 40gb bir şeylerle dolacak alabiliyorsan 80 al, hatta bekle 160 al ama bunun sonu yok. bir de sistem farkı var birinde kart okuyucu var diğerinde yok. ya da biri ps2 oyun okumuo diğeri okuyor fiyat farkı varsa ondan.

2- chip zor, çıksa bile ayrıca yazılım update ederek berteraf ederler, yazılımı update etmeden de oyun oynayamazsın chip bekleme.

3- verir, 100hz eski sony'ler var. ama normal tüplüden birazcık daha iyi verir. 900ytl'ye bile 32inch lcd ler var. menüleri ingilizce diye ucuza satıyorlar dandik diye değil. metro grosmarkette fln oluyor.

4- bazıları bağlanıyor evet.

5- pal al, gözün gibi de baksan lensi gidebilir. garantili ile olmayan arasında 1 oyun parası fark var, ayrıca ntsc alırsan bazı oyunlarda online oyunda bölge kodu olabilir, ntsc oyun bulmak zorunda kalabilirsin. pal iyidir.

6- herşeyi oynarsın. pes'i fln geçtim, cod4 yıkılıyor resmen. pes'de çıkmak üzere.

7- morfare.com ..göztepe. garantili için en ucuz.
  • thefirstfbli  (16.09.08 19:07:01 ~ 19:13:56) 
2- çiplere takmamak lazım kafayı, çıkmayacak gibi. ama ilerde çıkarsa da ben nette oynamam diyorsan xbox alman daha doğru olur gibi. zira updateler vs engelliyor arkadaşlarında dediği gibi.
3- hd tv candır tabii ama tüplü tvlerde de sorun çıkmıyor. oynarsın rahat.
4- bağlarsın. benimde 40 gb,harddiski bağlıyorum filmmiş muzikmiş yüklemelermiş ne varsa oraya yolluyorum. tek yapman gereken ms dos formatında biçimlendirmek ve doğru klasörleri oluşturmak(nette bulabilirsin bol bol bilgi)
5- valla gözlemlediğim kadarıyla ntsc pal farkı yok oyunlarda. sony garantili bulabilirsen öyle al, en sağlamıdır doğal olarak..
6- pes2008 dışında gayet iyi. o da pes'in kendi dengesizliğinden.. yeni pes çıkıyor muhtemelen o durumuda düzeltirler.
7- doğubanka gidip tüm katları araştırırsan uygun fiyata bulabilirsin diye düşünüyorum. ben öyle yaptım.
  • exexex  (17.09.08 03:12:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.