[]

Bugün nasıl hesap numarasını bildiğim bir hesaba para gönderebilirim?

Dostlar acılar içindeyim, acilen bir hesaba para göndermem gerekiyor ama eft yapmak istediğimde tatil olduğu için gönderemezsiniz diyor, ileri tarihli gönderimler için de iban istiyor ki bilmiyorum göndereceğim yerin iban numarasını. fakat bugün parayı yatırdığıma dair elimde bir dekont gibi bir şey olmalı çünkü ödemenin son günü. nasıl olacak bu? (garanti'den yapıkredi'ye transfer etmek istiyorum, çok şey mi istiyorum?)




 
atm den yatır yapıkredi en son ücret almıyordu bu işlem için. müşterisi ol olma farketmez.


  • hizli sperm  (28.04.12 17:27:11) 
IBAN numarasını bilmiyorsan www.yapikredi.com.tr adresinden oluşturabilirsin. hesap numarasını yazınca ekrana IBAN numarası çıkar.
Fakat para gönderirken bu IBAN numarasını girdikten sonra ileri dedikten sonra bu IBAN numarasına ait hesabın, para göndermen gereken hesap olup olmadığını kontrol et. ekranda hesabın ismi çıkar, eğer doğru ise parayı gönder.

Para transfer işlemi de Yapı Kredi atmlerinden kartsız yapılabilir belki. Onu da önce bir 444 0 444 çağrı merkezinden teyid et derim.
  • sinematematikci  (28.04.12 17:28:43) 
Alisveris merkezlerindeki bankalar calisir genelde hafta sonlari da. Gidip direkt hesaba yatirabilirsiniz.


  • vampir akrep  (28.04.12 19:20:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.