[]

hocaya çok ayıp ettim nasıl düzeltsem?

Şimdi okulada danışmanım olan kadınla aramız çok iyi, ben de bir iki ay önce gidip, maddi durumumun kötü olduğundan bahsedip, ne yapabilirim diye sormuştum. Bundan bir iki hafta sonra eşi (yine bizim bölümde hoca) bana sana bir iş vericem diye çağırdı beni. (muhtemelen bağıntılı konular. çünkü ev arkdaşıma da daha önceki yıllarda iş vermiş, üstüne de para vermiş.)
neyse kabaca ne yapacağımı söyledi, bir kaç tane de dosya verdi usbden.
Ben o sırada pek anlamadım tam olarak ne yappacağımı, dosyaları açında iyice kafam karıştı. Ben şu adamı bir arayayım dedim.
Asıl olay burdan sonra kopuyor. Ben adamı aramayı unuttum. Ha aradım aramadım derken 2-3 hafta geçti.
Adam da şimdi bana çok kızgınmış, ev arkadaşıma söylemiş.
Şimdi de adamı aramaya ne yüzüm var, karşısına çıkmaktan da ödüm patlıyor.
Hele de okulda karşılaşırım diye bölüme birle gidemiyorum.
Napayım ben?

 
bence git dürüstce söyle ve anladiktan sonra da elinden geldigince hizli bi sekilde yapip teslim et..
otur 1 günde bitirmeye calis gerekirse sagdan soldan sana destek vermelerini iste.

  • Mügüs  (28.04.12 13:28:05) 
hocan gerçekten anlayışlı birisine benziyor. ama sonuçta o da bir insan olduğu için kızgın olması normal. cesaretini topla ve gidip konuş / telefon aç. ciddi bir bahanen varsa söyle, veya bulabiliyorsn gerçekten ciddi bir bahane bul. uyduruk bahanelerle gitmemen uygun olur. hoca yalan söylediğini anlamasın. verdiği işin bir teslim tarihi gibi birşeyi yoksa işi vermesini rica edersin.


  • sensible soccer  (28.04.12 13:28:26) 
Özür dilemen konusunda katılıyorum ama bence kesinlikle yanına gidip konuş. Telefonda hala kızgın olacaktır ve yine de istemediği şeyleri daha kolay söyleyebilir. Yüz yüze konuşursan direk affeder ve "hadi şimdi şuradan başla" der, aranız düzelir. Telefonda olursa artık kızgın olmadığını, affettiğini söyler ama ardından "kusura bakma, işi başkasına verdim" gibi bir yalan atabilir.


  • pokepoke  (28.04.12 14:06:42) 
aga bazen karşındakini çok kızgın sanırsın, nasıl yaparım ederim diye düşünürsün, sonra cesaretini toplayıp karşısına çıktığında hiç bişi olmamış gibi sıcak davranırlar. sen git konuş :)


  • defansif orta saha  (29.04.12 18:18:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.