[]

kepek

kepek deri problemi değil mi? niye sadece saçlı deride görülüyor? dökülen yerlerde kepek olmuyor mesela.




 
deride de oluyor. saçlar koyu renk olduğu için dikkat çekiyor

edit: (bkz: iktiyoz)
  • la noix  (28.04.12 00:13:11 ~ 00:57:46) 
ben saçlı deriden başka bir yerinde kepeğe sahip olan birini görmedim hiç.


  • trinitrotoluen  (28.04.12 00:16:04) 
sen görmemiş olabilirsin ama ben haftada 25 tane falan görüyorum


  • la noix  (28.04.12 00:18:26) 
Kaşlarında kepek olanlar var. ayrıca bende de seboreik dermatit var, stress artarsa göğüs kıllarımda hafif bir kepek gözlüyorum.


  • drip nick i zaten kullanilmakta  (28.04.12 00:39:26) 
seboreik dermatit demedim. normal kepekten bahsediyorum. ayrıca saçlı deri derken yoğun kıllı kısımlardan bahsediyorum işte. saçlı kaşlı diye ayırmadım.


  • trinitrotoluen  (28.04.12 00:48:26 ~ 00:49:27) 
Demedin de seboreik dermatitnaynı zamanda bir kepek problemi. Yoğun kıllı dediğin yer ki bu kaş ve göğüs olabiliyor, oralarda da olabiliyor bu meret. Ötesinde, Porsuk gibi kıllı birini bilmiyorum. Ama seyrek tuylü bölgede ki benim gögsüm öyle oluyor da rahatsız etmiyor saçın tek olayı onu bloke edip biriktirmesi. Adamın bacağı kepeklenir ne sen görürsün ne adam farkeder. Sadece sac dikkat cekiyor.


  • drip nick i zaten kullanilmakta  (28.04.12 00:59:42) 
Kepek dediğin ya mantar enfeksiyonudur ya da hafif seyirli seboredir. (bkz: seboreik dermatit) Bu yüzden üstünde "kepekli saçlar için" diye yazan kozmetik şampuanlar işe yaramaz. Eczanelerde satılan süspansiyonlar ile tedavi edilir.


  • greenish  (28.04.12 01:29:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.