[]

fotoğraf makinesi

slr ve ya dslr olmayan dijital bir fotoğraf makinesi alacağım. 500-600 tl civarı olabilir. benim aklımda sony var ama farklı önerilere de açığım. ne önerirsiniz romalılar?




 
canon sx220 kullaniyorum oldukca basarili bi urun. istedigin sinifin en ust modellerinden biriydi ben aldigim zaman (yaklasik 1.5 sene oldu alali). o model veya daha yeni bi modeli varsa tavsiye ederim. otomatik ayarlamalarin yaninda bircok manuel ayara da izin veriyo. 14x optik zoom da ek ozelliklerden.

bu da teknik ozelliklerin linki
www.canon.com.tr

edit: sx230 var 220'nin gps'li modeli. ayrica yenileri cikmis sx240 ve sx260 bunlara da bakabilirsin.
  • bartman  (27.04.12 09:48:34 ~ 09:52:26) 
öneri: sony'den vazgeç, canon veya nikon al. bu markaları kullanmış ve fotoğrafçılıktan biraz anlayan herkes aynı şeyi söyleyecektir.


  • shirou  (27.04.12 10:07:38) 
bartmanın dediği gibi sx220 güzel bir makine, canon powershot serisi iyidir kompakt sınıfta.
shirouya da katılıyorum sonyden vazgeçin ancak nikondan da vazgeçin. kompakt sınıfta nikon maalesef umulanı veremiyor.
kendi önerime geleyim, kesinlikle panasonic tz-18 alın. pişman olmazsınız. sx220 nin rakibidir. ikisi de kompakt sınıfın en iyi makinelerindendir. ben olsam panasonic tercih ederim, ikisini de deneme fırsatı buldum çünkü.
bahsettiğiniz bütçe bana göre kompakt bir makineye verilebilecek en üst bütçe olmalı zaten, güzel bir ayarlama yapmışsınız.
selamlar.
  • ohtararan  (27.04.12 10:50:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.