[]

bu hard diski ya da devresini nerde bulabilirim- WD 160gb 2.5'

Resimlerdeki hard diskimin devresi yandı. Böyle hard disk devreleri satan yerler var mı? Bu diskten satan bir yer ya da ikinci el satan bulursam daha da iyi olacak? Sadece devresi lazım bana.




 
bu diskin aynisindan bulmaniz yetmiyor, ayrica ayni(veya yakin) tarihte uretileninden bulmalisiniz. hdd'lerin uzerindeki kartlarin numaralari oluyor, bunlarla aramaniz gerek. resimleri internetten mi buldunuz yoksa sizin diske mi ait? hdd'nin resmini veya uzerindeki yazanlarin tamamini buraya aktarabilirseniz yardimci olmaya calisirim.


  • cench  (27.04.12 00:07:50 ~ 00:09:14) 
Usb bağlantısı olan resmi internetten buldum. Diğeri kendi diskime ait. İkinci resimdeki numaralarla arattrım ben de ama sadece yabancı sitelerde buldum. Pahalıya geliyor yurt dışından getirtmek. Zaten Sorunun devrede olduğundan da yüzde yüz emin değilim.

i.imgur.com

Resimde yanan elemanı işaretledim. Devreyi takınca diğer işaretlediğim yere denk geliyor. Zaten bilgisayara takınca da 2-3 saniye içinde o noktada sıcaklık el yakacak seviyeye geliyor. Şimdi sorun diskin kendisinde olmasın?


Ek: Sadece devreyi bağlayınca yine ısındı. Demek ki diskte bir sorun yokmuş.
  • foma  (27.04.12 00:39:17 ~ 02:02:00) 
İkinci el sitelerine göz attımda bulamadım.

wdc.com

Bu adresten ülkemizdeki distrübütör adreslerini alarak bu konuyu açabilirsiniz. Ellerinde varsa paylaşabilirler.
  • imparatore  (27.04.12 11:41:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.