[]

c vitamini kullanımı

arkadaşlar merhaba; bu c vitamini tabletlerini nasıl kullanmalıyız? yemekten önce mi sonramı sabah mı akşam mı spordan önce mi sonra mı? teşekkür ederim.




 
Bence yemekle birlikte kullanabilirsin. Ya da sonra. C vitamini suda çözündüğünden fazlası vücuttan atılır zaten. Bir sıkıntı olmaz.


  • darkredanger  (26.04.12 22:12:26) 
Mideniz dolu değilken kullanmanız maksimum yararlanım sağlar.Akşam kullanmanızı tavsiye etmem C vitamini zindelik verir,uykunuz kaçar akşam akşam
Yerinizde olsam kahvaltıdan yarım saat falan sonra içer,güne başlardım

  • ladybug  (26.04.12 22:18:13 ~ 22:19:18) 
ac karna alma yeter. kahvaltını et cak bi tane.


  • sage  (27.04.12 11:35:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.