[]

konser ve sponsorluk hakkında

merhaba sayın romalılar;

bir ay sonra bir konser organizasyonu yapacağız. türkiye çapında ünlü bir dj ile prensipte anlaşma sağladık. fakat anaparamız şu an için bu konserin tüm masraflarını karşılamaya yetmiyor.

sponsor bulmak kolay bir iş değil biliyorum.. ama aranızda daha önce böyle bir işi organize etmiş olan birisi varsa bize dikkat etmemiz gereken şeyleri anlatabilir mi?

ayrıca böyle bir organizasyonda kim bize sponsor olabilir?

hepinizi saygıyla selamlıyorum.

 
aklıma ilk gelenler burn, red bull gibi enerji içecekleri, eğer organizasyon büyükse bira şirketleri de sponsor olabilir.


  • hizli sperm  (26.04.12 23:07:39) 
böyle şeylere genelde alkol ya da meşrubat firmaları sponsor olur. ama tabi aslında sizin hayal gücünüze kalmış. bi de bi radyoyu da basın sponsoru alırsanız o da işinize yarayabilir.


  • bipolar  (26.04.12 23:44:38) 
bu arada şehir gaziantep.


  • zopcuk  (27.04.12 09:16:04) 
gaziantepte ise şansınız fazla yok diyorum. eğer gelir beklentisi var ise baştan vazgeçin.. biz iyi kebap yelleriz ve kahvede kağıt oynarız devamı bizi aşar.


  • dokuzonbeş  (27.04.12 23:12:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.