[]

Çocuk istemek

Çocuğunuz olsun istiyor musunuz veya ne zamandır isyiyorsunuz, yaşınız kaç ? ben uzun süredir resmen ted'e bağladım(himymted, er kişisi olmasam monica derdim o derece) son bir kaç gündürde nirrimi diye bir fotoğrafçının blogunu okuyorum kendisi 92li bir kızı var; weliveyoung.blogspot.com

hadi çocuğum olsun, kalk yapalım diye demiyorum, ben 93lüyüm daha kendime bakacak halim yok, bebek sorumluluğu büyük iş, herşeyin farkındayım ama sadece kafama takılıyor.

edit:happythankyoumoreplease den sornada kapılmış olabilirim bu duyguya emin değilim :D

 
23 yaşındayım, erkeğim, 35'ten önce bebe zırıltısı istemiyorum.


  • hope ender  (24.04.12 20:42:57) 
Canım ben 1 sene öncesine kadar "Önce kendim büyümeliyim." diyordum. Yeni yeni güzel bi fikir gibi geliyor, ama hazır hissedemiyorum kendimi hala.
26 yaşımdayım.

  • innatedesire  (24.04.12 21:02:59) 
39 yaşındayım, ilk kızım 28 yaşında oldu. 29 yaşında eşim hamile kaldı tekrar. koşarak gidip aldırdık. 35 yaşinda 2. kızım oldu. şu an 40 yaşından önce bir kızım daha olsun istiyorum.


  • ground  (24.04.12 21:05:11) 
genç anne olmayı hep istemişimdir çocuklarımla aramda kuşak farkı olmasın arkadaş gibi olalım tabiki bunun görüntüyle değil kafa yapısıyla da olabileceğinin farkındayım suan 22 yasındayım ve geçtiğimiz 2 hafta sadece haftasonları bir oyuncakçıda part time çalıştım isteğim daha da katlandı.insanlar böyle yeni oyuncak,cicili bicili kıyafetleri görünce çocuk olası geliyor benim de çocuk doğurasım :D çok anaçım ya.


  • hıkmıkzık  (24.04.12 22:13:38 ~ 22:17:45) 
@jeanvaljean_ ilk yazılanları okuyup düşünmek gerekir, burası bunu tartışma yeri değil, evrim genişlemesinden kastın ney anlamadım ama anneannen, annen belki 16 yaşında evlendi, o zamanlar cok normaldi, şimdi evlilik yaşı yükseldi ortalama olarak, bu durumda senin tabirinle evrim daralmış oldu.


  • utkucbkc  (24.04.12 22:27:21) 
@jeanvaljean_ birilerinin annesinin 16 yaşında evlenmiş olabilme ihtimali onları rahatsız etmez bence, en azından kendimi düşünerek etmez diyorum. Bu arada yüzde kaç ihtimal olabilir ki sizin aile örneğiniz.


  • utkucbkc  (24.04.12 23:35:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.