Giriş
(4)

gmail hesabımı kıranlar...

emresorkun
Merhabalar, Dananın biri girmiş gmail hesabıma silmiş maillerimi, bok etmiş etrafı. Kendi telefon numarasını da girmiş. Şimdi recover ettikten sonra tekrar göremiyorum..Nasıl görebilirim bir yöntemi var mıdır? Google amcadan rica etsem emaillerimi geri getirir mi? bunun bir yöntemi var mıdır? Bir de
Merhabalar,

Dananın biri girmiş gmail hesabıma silmiş maillerimi, bok etmiş etrafı. Kendi telefon numarasını da girmiş. Şimdi recover ettikten sonra tekrar göremiyorum..Nasıl görebilirim bir yöntemi var mıdır? Google amcadan rica etsem emaillerimi geri getirir mi? bunun bir yöntemi var mıdır? Bir de bu adamı-kadını ben nasıl tespit ederim? Savcılık dışında yöntem bileniniz var mıdır? Canlar sıkıldı umarım destek olan çıkar bu güzel bahar gününde!

Sağolun şimdiden!
0
emresorkun
(24.04.12)
valla herşeyden önce yarın savcılığa dilekçe ile gidiyorum..
0
🌸emresorkun
(24.04.12)
google geri getirebiliyor böyle durumlarda mailleri. bi yerden form dolduruluyodu oradan geri dönüyolardı sana. şimdi hatırlamıyorum nerdendi bakarım bi bulursam link yazarım.
0
hmm peki
(24.04.12)
buldum: support.google.com

ben buradan başvurmuştum. giden tüm maillerimi aynen geri koymuşlardı yerine.
0
hmm peki
(24.04.12)
hmm peki çok teşekkürler! bir de bu dananın girdiği telefonu bulabilsem! süper olur! daha önce değiştirilen güvenlik ayarlarını bulabiliyor muyum acaba?
0
🌸emresorkun
(24.04.12)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.