[]

Salcano bisiklet

Şimdi az önceki soruya istinaden bir de bu soruyu patlatayım. Nihayet bisiklet alıyorum, uzun araştırmalarım doğrultusunda, donanım/fiyat olarak Salcano'da karar kıldım.

Ortalama bütçem 600 TL. Haftaiçileri mecburen şehiriçinde kullanacağım ancak haftasonu çevre yerlere kaçma gibi bir planım da var. İşyerine giderken kullanacağım ki Gümüşsuyu yokuşunu çıkacağım.

Bana bu ayarda önerebileceğiniz model var mı? Başka bir marka da olabilir.

Bir de Sirkeci'den almayı düşündüm ama mağaza tavsiyeniz var mı?

 
salcano iyi derler ama en iyisi trektir. 600 liraya ne alırsın bilmiyorum ama her halükarda ihtiyaçlarını karşılar. bu arada sirkeciden almanı tavsiye etmem çünkü orada bir sürü mahalle bisikletçisi var ve sattıkları bisiklet dandik markasız şeyler. he marka da satarlar ama 3 gün sonra bozulursa şikayet edemezsin. benim en sevdiğim bisikletçi yeşil bisiklettir mesela. oraya bak istersen. bugün kapalıymış ama


  • neira  (24.04.12 10:56:57 ~ 10:57:27) 
NG 255 SRD modeli var bende. Sirkeci'den aldım. Bir yıl olacak. Bir binişte kaldırım-beton-toprak 40Km bindiğim oluyor, bir sorun yaşamadım.

900-950TL civarıydı aldığımda. Doğubank'ın altında, tam Sirkeci feribot iskelesine bakan köşede bir bisikletçi var. Oradan almıştım.
  • nop  (24.04.12 11:10:51) 
hem görünüm, hem kalite açısından bunlar daha cazip bence: www.hepsiburada.com


  • laptop  (24.04.12 11:55:21 ~ 11:56:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.