[]

Sebago Ayakkabı Vurması
Yeni bir Sebago ayakkabı aldım docksides modelinde (bilmeyenler için timberland tarzı bir ayakkabı). Normalde 43 giyiyorum kalıpları dar diye 43.5 aldım ayakkabı kaliteli sağlam ve şık duruyor fakat sorun şu ki bildiğin canımı acıtıyor. Asker botundan sonra giydiğim en rahatsız ayakkabı. Sözlükte ilk alındığında vurur demişlerdi ama bu kadar beklemiyordum. Acaba bir süre sonra ayağım rahatlar mı yoksa bu şekilde gidecek mi? Eğer öyleyse parayı çöpe attık.

Eğer ayak taraklarından, bileğin arkasından, parmakların üstündeki bölgeden vuruyorsa geçer. Sakin ol. Geriye de bir şey kalmadı zaten. :D
- AhmetVural1987
(24.04.12 10:32:25)

Evet bir şey kalmadı gerçekten. Ayağın yanlarından bir de topuğun arkasından vuruyor. Acaba çiğnesem mi diye düşünüyorum askerde öyle yapmıştık.
- elestiri
(24.04.12 10:34:19)

Hacı bi ayakkabıcıya kalıba koydursan benim de aynı şekilde vuruyordu sabah verdim akşama kadar kalıpta durdu sonra rahat rahat giydim. Ama senin modelde işe yarar mı bilemedim.
- soulpuppet
(24.04.12 10:44:45)

Bir süre daha giyeyim olmazsa bu kalıp işini denerim. Gerçi ayakkabı deri ama kundura değil.
- elestiri
(24.04.12 10:48:47)

Benim kalıba koydurduğum ayakkabıda Adidas Rom'du. Derisi maşallah domuz derisi gibi 1 hafta giymeye çalıştım belki yumuşar diye ama nafile mecbur kalıba koydurdum.
- soulpuppet
(24.04.12 10:58:01 ~ 10:58:19)
1