[]

istanbul üniversitesi'nin harç geri ödemesi hakkında

arkadaşın teki 1000 tl alacaklı okuldan. işte bu yasanın tekrar değiştirilmesiyle 1000 tl içeriden alacaklı gözüküyor. rektörlükten dekandan falan bir bilgisi olan var mı bu konuda? ya da parasını geri alabilen?

şimdiden teşekkürler!


 
bildiğim kadarı ile öğrenci işlerine gidip dilekçe ile başvurması gerekiyor. dilekçe hazırdır öğrenci işlerinde, onu doldurması yeterli. 1 ay içinde de parayı yatırıyorlar hesabına. yalnız IBAN numarası gerekli.


  • klassno  (23.04.12 20:39:24) 
benden 700 küsur lira almışlardı o zam muhabbeti yüzünden.
sonra kayıt yenilerken (-) bakiyede göründü ve kendi kendine harcı düştü alacağımdan.
ben de bıraktım her dönem para yatırmakla uğraşacağıma öyle toptan ödemiş gibi oldum diye.
arkadanışınız otomasyon sistemi üzerinden kayıt yenilerken böyle bir şeyle karşılaşmamış mı?
  • blatta hiberna  (23.04.12 20:42:35) 
onun son senesi olduğu için 1000 tl alacağı var, yani dediğin gibi yatıracağı dönem parası da kalmadı, alması lazım yani.


  • thracian  (23.04.12 20:54:44) 
ben sorduğumda henüz bir şey bilmediklerini söylemişlerdi.
sonra da gençlik spora dilekçe yazacaksınız demişlerdi.
okulu arayıp sorarsa belki yardımcı olabilirler.
  • blatta hiberna  (23.04.12 21:27:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.