[]

EFT tatilde nasıl yapılabilir?

Yüklü bi miktarda para transferi yapmam gerek, internetten yapamayacağım muhtemelen 23 nisan olduğu için, nasıl gönderilebilir?




 
eft'yi yapacağınız bankaya gidip, direk olarak kişinin adına ve hesabına şubeden yatırabilirsiniz. ama 23 nisan'da tabii bankalar da kapalı olur herhalde.

artık banka atm'lerinden hesaba dediğim şekilde para yatırılabiliyor.

yani garantiden yapı krediye eft yapacaksınız diyelim.
yapı kredi atm sine gidip, parayı yatıracağınız hesap numarasına tc kimlik numaranızı yazıp kartsız işlemle para yatırabiliyorsunuz.
hesaba anında geçiyor.
  • blatta hiberna  (23.04.12 02:35:02) 
Cevap için teşekkür ederim, peki ancak epey yüklü bi miktar, onbeş bin gibi bir meblağı atm kabul eder mi kesin sizce?


  • tempor  (23.04.12 02:37:40) 
yani para çekme limiti var bankaların, ama para yatırma limiti var mı onu bilemiyorum.

bu söylediğim işlem için yapı kredi 4 tl kesiyor bu arada.
diğer bankaları bilemiyorum.
dediğim gibi kart falan sokmadan direk olarak giriş tuşuna basınca sizi yönlendiriyor.

hangi bankaya yatıracaksanız?
hesabımın olduğu bir bankaysa çağrı merkezini arayıp sorabilirim 15 bin yatırılabilir mi diye.
  • blatta hiberna  (23.04.12 02:42:14 ~ 02:42:37) 
eğer göndereceğiniz banka akbank, yapı kredi veya garanti ise avm şubeleri tatil günleri dahil açık oradan yatırabilirsin.

Bunun dışında ing ve bir iki bankanında avmlerde şubesi var. İnternetten bi araştır.
  • secretcode  (23.04.12 02:47:50) 
Yok çoook teşekkür ederim size, gerçekten harika bilgiler verdiniz ben bu yatırmada sınır oldğunu bilmiyordum ancak başka sorduğum biri yatırmada yatırma başına 50 kağıt sınırı olduğunu söyledi sadece, ama sizin de dediğiniz gibi çekmede sıkıntı oluyor, her banka için 1500 lira gibi bir rakam söz konusu günlük ki bu da işi imkansız kılıyor, çok teşekkür ederim yine de.


  • tempor  (23.04.12 02:48:16) 
yatırırken banknot sınırı oluyor, ama aynı tc kimlik numarasından (aynı kişiden) 15 bini kabul ederse, birkaç kerede yatırırsınız en kötüsü.

bunun dışında; eğer bankadan günlük para çekme veya günlük parasal işlem yapma limitini arttırmak istiyorsanız, şubeye kağıt veriyorsunuz (ya da sorun ne istediklerini), yükseltiyorlar.
  • blatta hiberna  (23.04.12 02:51:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.