[]

winrar problemi

sevgili duyuru ahalisi bu problemi çözseniz çözseniz siz çözersiniz.
olay şöyle. elimizde winrarla indirilen bir iso ve bu iso nun mds dosyası var. bu iki dosya rarlanmış halde bulunuyor. rar dosyasını açıp bu iki dosyayı önceden hazırlanmış klasöre çıkart komutu verdiğimde dosya çıkartma işlemi yapıyor ve işlem sonunda belirttiğim klasörde hiç bir dosya görünmüyor. bu winrar (3.42 versiyonu) bunu neden yapar ve bu sorun nasıl çözülür?



 
genelde iso dosyaları mount edilerek kullanılır. daemon tools ya da magis iso lazım. olmadı cd/dvd'ye yazdırmak gerekir. winrar'ın simgesi gözükse de yukarıda dediğim gibi kullanılmalı.


  • sutlu nescafe  (22.04.12 22:36:29) 
@sutlu nescafe;
iso dosyasını rardan çıkarabilsem mount edicem ama onu da yapmıyor ki. rardan çıkartmadan mount etmeye çalıştım ama o da olmadı.

  • tururo  (22.04.12 22:41:30) 
bluray iso'su ise onlar tamamen farklı. sadece bluray'e yazma işleminde kullanabilirsiniz. başka işe yaramaz. değilse bilemem tabi. değilse iso bozuktur.


  • ben smyrna  (22.04.12 22:44:05) 
@ben smyrna;

teşekkür ederim sanırım problem iso dosyasında. tekrar başka bir kaynaktan indiricem artık.
  • tururo  (22.04.12 22:46:53) 
iso dosyası gizli halde olabilir, gizli dosyaları göster seçeneği açık mı bilgisayarınızda?


  • enedwaith  (22.04.12 23:59:41) 
@enedwaith;
yardımın için teşekkürler.
sorun ondan değil. bu windowsun çökme işaretiymiş (heroes 5te mavi ekran verdi alet. bitmiş questleri yedi de gitti it). recovery programıyla aradığım dosyaları silinmiş ama üstüne henüz bir şey yazılmamış halde buldum.
  • tururo  (23.04.12 00:21:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.