[]

sorular

şimdi efendim benim üç sorum var.

1- yer imlerini başka bir bilgisayardan ulaşabileceğim şekilde yedekleyebilir miyim? [browser mozilla firefox 3.0]

2- bir pdf üzerinde istediğim yazıları silebilir miyim? eğer evetse nasıl yapabilirim? galiba şifresiz bir pdf elimdeki ama yine de sil vs gibi bir şey göremedim. abby fine reader denilen program yaparmış sanırım ama başaramadım. ayrıntılı olarak açıklayabilirseniz çok sevinirim.

3- resimdeki şahıs kimdir? cern mühendisiymiş sanırım, aşk meşk meselesi istemeye gidicez bir el atın.

istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz. :P şimdiden teşekkürler

 
2-) pdf convert word olarak google üzerinde arama yapın. inen program ile pdf dosyalarını doc uzantılı hale getirip istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Sonrasıda pdf yapın bitti gitti.

3-) Böyle resimler gösterip mühendis diyorsunuz sonra gençler gidince fakültelerine dumur oluyorlar efenim. Yapmayınız inanmayınız. 10 erkeğe 1 erkek düşüyor. Çağla Kubat ve bu kadından başkası yok güvenin bana :)
  • alkolik imam  (14.09.08 01:05:27) 
1-online saklayan eklentiler vardı sanırım, onları kurarak heryerden erisebilirsin ya da usb versiyonu kullan

2-pdf editor olan her bisey yapar o dedigini. olmadı jpeg e cevir sil tekrar pdf e cevir.

3-cern den adam cıkmaz.
  • bryan fury  (14.09.08 01:10:14) 
boomarks / organize boomarks / import and backup
yedek icin

  • muslum tangoze  (14.09.08 01:14:05) 
1- foxybookmarks


  • darknum  (14.09.08 01:54:17) 
@sicktired returns
"ekşi sözlük yazarı olunca daha iyilerini bulursun." derken? "Zamanında o kadar yazdım nerdeydiler?" diye sorar, alkolik imam'ın affına sığınarak yanıtını modifiye eder sunarım.

Böyle yanıtlar verip yazar diyorsunuz sonra gençler gidince sözlüğe dumur oluyorlar efenim. Yapmayınız inanmayınız. 10 erkeğe 1 erkek düşüyor. Çağla Kubat ve bu kadından başkası yok güvenin bana :)
copyright ©
  • late viper  (14.09.08 05:36:03 ~ 05:36:18) 
3)yok o insan değil patlamadan sonra kara delik yerine bu çıkmış.


  • şaman  (14.09.08 14:36:38 ~ 14:37:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.