[]

xbox vs ps3

sizce hangisini almalı? arkadaş xbox daha iyi dedi. ama onda live paralıymış galiba. daha önce ps1 dışında konsol almadım. hiç anlamıyorum bu işlerden. sizce hangisi daha iyi artılarıyla eksileriyle yazarsanız iyi olur.




 
en önemli fark xbox oyunlarını internetten indirip bedavaya oynayabilirsin makinede ama PS3'te 3.55 versiyonu hariç daha henüz kırılmadı o yüzden oyunlar paralı.
3.55'li PS3'lerde karaborsaya düştü çok fiyat istiyolar fırsattan yararlanıp.

  • marty turco  (22.04.12 18:06:41) 
ps3 oyunları paralıdır.ama ikinci el takas vb derken uygun fiyata alırsın multiplayerin tadına varırsın.ayrıca exclusive oyunları var.ben ps3 derim


  • Wolfware  (22.04.12 18:13:31) 
bende senin gibi xbox almdan önce sadece ps1 sahibiydim. her 2 konsolda exclusive oyun bakımından zengin. ps3 de biraz daha exclusive oyuna sahip. fakat online oynuyacağım diyorsan xbox tabiki. xbox medya yönetimi konusunda da ps3den üstün makina. live'a para yetişririm diyorsan xbox derim. tek başına offline takılcaksan ps3 al. Bu arada xbox'ın fazla piyasası yok diyen arkadaş biraz yanlış konuşmuş. Türkiyede gerçekten xbox kullancısı sayısı yüksek ama ps3 yani sony turkiye piyasasına girdiği için biraz az tabiki. Xbox resmi olarak türkiyeye geldi. Hatta facebook sayfalarından da duyurdular.


  • false pretension  (22.04.12 19:13:50 ~ 19:15:22) 
live için alacaksan xbox.
kırıp oynamak çıkan bütün oyunları ertesi gün oynamak gibi bir artın olsun istiyorsan xbox.
daha ergonomik bir gamepad istiyorsan xbox.
sadece orjinal takılıp, kıytırık bir online oyun oynama deneyimi yaşamak istiyorsan ps3. exclusive oyunları da aşağı yukarı ikisinin de aynı sayıdadır. ps3 exclusiveleri tr piyasasında iyi tanıtılıyor. artık türkçe avanajı falan var. bence en güzeli xboxla bütün oyunların tadına varıp, exclusive oyunlar için de bir ps3 almak. sonuçta bir süre sonra oyunlar alınabilecek fiyata düşüyor. xbox da ise orjinal oyun piyasasını biraz zor bulursunuz.
ayrıca bu konuyu daha önce de yazdık arayın lütfen xbox ps3 diye önceki yazdıklarımı da okuyun lütfen.
  • ozdek  (22.04.12 21:49:34) 
online oyun pek sevmem açıkçası, çok aramam yani. peki bu live denilen şey çok pahalı bişey mi? evde bir tane tv olduğu için xbox'ın monitöre bağlanması güzelmiş. bide korsan oyun bakımından xbox daha cazip geldi.


  • geberix  (22.04.12 23:08:40) 
valla live'ın fiyatları değişiyor. Mesela 1 yıllık 60 dolar. Aylığı 5 dolara gelior. 3 aylık 25 dolar. 1 aylık 10 dolar.

Live ile birlikte MSN'e girebilir, kinect sahibiysen kameralı görüşme yapabilirsin. Facebook, twitter, youtubea girebilirsin. Henüz ülkemizde kullanılamayan (yakın zamanda turkiye içinde kullanılacak sanırım) last.fm, zune, netflix, hulu plus, hbo go, mlb.tv kullanabilirsin. Ayrıca bilgisayarındaki filmleri, müzikleri, resimleri uzaktan internet bağlantısıyla xboxunda oynatabilirsin.. Live böyle bişi işte parasını hakediyor.


not: korsan kullanacaksan live'ı unut.
  • false pretension  (23.04.12 03:01:57 ~ 03:02:22) 
www.esepet.com.tr arkadaşlar bu fiyat nasıl? alınır mı bu? ve bu site güvenilir mi? daha önce alışveriş yapan var mı burdan?


  • geberix  (25.04.12 13:12:17) 
fiyat fena değil fakat gittigidiyor'a da bakabilirsin.

video-oyun.gittigidiyor.com
  • false pretension  (25.04.12 20:28:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.