[]

İki Erkek Akşam Yemeğine Çıksa..

iki tane hos giyimli, eli yuzu duzgun, ayni yaslarda erkek iyi bir restaurantta sarapli aksam yemegi yese (turkiye'de) cevredekiler onlarin gay oldugunu dusunur mu yoksa hareketlerinden olmadigi anlasilir ve boyle bir dusunceye kapilmazlar mi?

boyle bir imaj vermemek icin erkeklerin ne yapmasi gerekir?


 
neden böyle bir şey anlaşılsın.

oturup birbirlerinin dudaklarına yapışmadıkları

sarılarak dans etmedikleri

el ele tutuşmadıkları sürece

anlaşılmaz.

normal yemeklerini yesinler işte.
  • truvaiti  (22.04.12 15:50:33) 
neyin kafasindasiniz ya , el ele tutusup,öpüsmediginiz sürece kim niye öyle sansin.


  • serabetan  (22.04.12 15:53:27) 
truvaiti'na katılmakla beraber bir şey yapmanıza gerek yok. yemeğinizi yiyin, içkinizi için işte.

özgüvenli olun, diğerlerinin önyargılarına önem vermeyin.
  • sugar plum fairy  (22.04.12 15:54:04) 
kendilerin şüphelerinin olmaması gerekir. bu soruyu sormamaları gerekir.

kimse böyle bişey düşünmez.
  • hope ender  (22.04.12 15:54:48) 
şarap yerine bira içiniz.


  • check minus  (22.04.12 16:07:06) 
mekandan içeri el ele tutuşarak girmediğiniz sürece bence sorun yok.


  • passenger  (22.04.12 16:13:48 ~ 16:15:31) 
Gay olduğunuzu düşünseler ne olabilir ki? Yüksek ihtimalle bir daha görmeyeceğiniz insanlar sizi gay zannetse ne olur?

Ayrıca yüzde doksan kesimin de öyle bir şey düşüneceğini zannetmiyorum.

edit: Verdiğim cevaptan ötürü gay zannedilebilirim mesela. ahah
  • bitti  (22.04.12 16:21:40 ~ 16:23:30) 
karı kız muhabbeti yapın arada yüksek sesli işi garantiye alın.


  • condom kurşunu  (22.04.12 16:21:44) 
sakatlık verecek davranışlardan kaçınırsanız bi sıkıntı olmaz.


  • vaktiyle iyi biriydi  (22.04.12 16:32:25 ~ 16:32:41) 
yahu guzel bi aksam yemegi yiyen iki erkek icin kim gay diye dusunur?

1-) guzel/kaliteli aksam yemeklerinde bira bok pusur icilmez. sarap icilir. hatta iyi restoranlarda baslangic, ara sicak, ana yemek icin farkli saraplar onerilir.
2-) is yemegine cikan, kaliteli vakit gecirmek isteyen iki dost, uzun suredir gorusmemis arkadaslar n'apacaklar? ceplerinde biraz paralari varsa tabii guzel bir yemege gidicekler.
3-) turkiyede insanlara el-ele tutusmadikca, opusmedikce insanlara kolay kolay gay damgasi yapistirilmaz, cunku insanlarin
gordugu ornekler sadece televizyonda olan cok uc tipler. o yuzden escinsellerin kendileriyle ayni yerde yemek yiyebileceklerini bile dusunmezler. gay olma ihtimalinizi dusunen insanlar varsa, zaten bu onyargiyi coktan asmis olan insanlardir.
4-) her erkek (en azindan disarida) bagira bagira kufur etmez, kari kiz muhabbeti yapmaz. hele restoran gibi belli gorgu kurallarinin oldugu bi yerde bunu hic yapmaz.

5-) ve en onemlisi siz, bir aksam yemegine gitmek gibi basit bi eylemi bile "o ne dusunur, bu ne der" diye kafanizda buyutuyosaniz yasadiginiz hayata yazik. restoranda oturan insanlar kimler ki, onlarin dusuncelerine onem veriyosunuz?
  • lamartin  (22.04.12 16:49:31) 
gay +99999 :D:D
saka saka.. goze goze romantik romantik bakismiyosaniz birsey olmaz.. Arada kizlari da kesiyor olursunuz zaten muhtemelen.. kestiginiz kizlar disindakilerin de sizin gay oldugunuzu dusunmelerinde zaten sorun yok.. Ben sizi bu anlattiklarim nazarinda gorsem avlanmaya cikmis cakalllllaaar derdim :D

  • mustancu  (22.04.12 17:04:47) 
sarap yerine raki nasil olur?


  • toshiro  (22.04.12 18:00:42) 
gay olmak kötü bi şey mi? öyle bi imaj verseniz ne olacak ki? homofobik misiniz yoksa? homofobikseniz zaten gaysiniz demek yani çok kastırmayın bence.


  • alen  (22.04.12 21:43:30) 
Öyle bişey görsem, hayatta aklıma eşcinsel oldukları gelmez. kendi cinsiyle sosyalleşmek eşcinsellik belirtisi mi oldu? yok, artık...


  • cereal killer  (23.04.12 01:13:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.