[]

priority mail

ebay'den bir şey almıştım ama bu benim elime ulaşmadı. ümidi kestim zaten artık. ama merak ettiğim bir şey var. bu ürün ülke sınırları içine girmiş mi girmemiş mi? priority mail çok da güvenilecek bir şey değil ama kargo bilgisine baktığımda delivered kısmı yanmıyor. gümrüğe teslim edildikten sonra teslim edildi yazması gerekmez mi?




 
ptt ye bir sorun


  • chavezding  (21.04.12 23:46:08) 
hong kong'dan aldıysanız, 1-1,5 ayı bulabilir.


  • marcelorios  (21.04.12 23:49:31) 
ben 1 ay once teslim aldim,hala delivered olmadı. artık (git:www1.ptt.gov.tr )burdan takip et.


  • rishone  (21.04.12 23:51:53) 
priority mail güvenilmez mi yahu, takibi var zaten

ptt nin sayfasından kontrol edin, orda belli olur. delivered sana teslim edildikten sonra olur.
  • saiko  (21.04.12 23:53:51) 
ptt'nin sayfasından belli olmuyor maalesef. benim ürünü priority flat rate envelope ile göndermişler. onda takip özelliği olmuyormuş. takip numarası L ile başlayanlar kayıtsız posya diye geçiyormuş.


"Yurtdışından postaya verilerek ülkemize yollanan "LX,LJ,LC" ve benzeri "L" harfli ile başlayan barkodlu gönderiler kayıtsız gönderi kapsamında olup sözkonusu gönderilerin takibi yapılamamaktadır."
  • trinitrotoluen  (22.04.12 00:09:00 ~ 00:45:48) 
usps international priority lerin takibi yoktur. Ortalama 1 ay içinde gelmesi gerekir. Elinizde takip kodu var mı? Eğer varsa L ile başlayanların takibi ülke çıkışına kadar yapılır.

Eğer elinizde takip kodu ya da L dışında başlayan takip kodu varsa, ptt nin sitesinden yurtdışı gönderi diye bakın.

O ss tekini boşerin
  • bonjurkes  (22.04.12 01:05:35) 
yahu priority flat rate envelope adı üstüne envelope tabi ki olmaz.

"priority mail" aha bunun takibi var pttden kontrol ediliyor.
  • saiko  (22.04.12 20:06:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.