[]

ankara - new york times nerede bulunur? amerika'dan gelen birisi getirse?

1. dost kitapevi'nde new york times'ın avrupa (veya asya) baskısı olan international herald tribune var. new york times gelebilir de gelmeye de bilir dediler.

2. d&r'da zaten yok.

3. dünya store deli fiyat istiyor.

nerede olabilir? amerikadan gelen birisi getirse dicem ama? özellikle de pazar ekli hali. tabi adama ne kadar vermek lazım bilemiyorum.

 
amerikadan getirtene kadar istanbul'dan getirtsene. burda mutlaka vardır :)


  • mea maxima culpa  (22.04.12 00:07:38) 
istanbul'da da çok pahalı. amerika'dan doğrudan ankara'ya gelecek adamla getirmek daha mantıklı.

:) ???
  • truvaiti  (22.04.12 00:09:37) 
eğer sadece okumak için istiyorsan kütüphanelerde bulabilirsin


  • mea maxima culpa  (22.04.12 00:34:13) 
yok altını çizmem falan da lazım. yarın öbür gün tekrar etmem de lazım.


  • truvaiti  (22.04.12 00:39:43) 
istediğim şey 2:

1. bu gazete BENİM olacak, bende duracak.

2. altını çizicem kurcalıcam.
  • truvaiti  (22.04.12 00:46:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.