[]

nissan navara vs. isuzu d-max?

kullanım amacı iş değil. binekmiş gibi kullanılacak. şekilde ona göre olacak. hani bagaj üstü falan kapalı olacak. sizce hangisi?

istanbulda kullanılacak. başka alternatif yok.


 
Bence navara


  • skywalkeremre  (21.04.12 21:36:39) 
aga birinde varsa tanidik allah askina alip bir hafta kullanin. Besiktasa kadikoye ara sokaklara girin cikin, park etmeye calisin, paralel park edecek yer arayin, nasil normal bir otomobilin iki kati yaktigina sahit olun.
E tabii cok zenginsinizdir bakkalda durup ekmek bile almiyor hep buyuk avm lerde alisveris yapiyor, kapali otoparktan baska yere park etmiyor, cevre yolu haric yol kullanmiyorsunuzdur ama bir deneyin en azindan 1 hafta.
Tavsiyem: mini cooper, golf falan alin.
  • uyuyanadam  (21.04.12 21:52:55) 
illa pick up ise
ford ranger a da bir bakin.

  • uyuyanadam  (21.04.12 21:54:20) 
ford ranger hiç rahat değil. çok savruluyor arkası.


  • c1b2k3  (21.04.12 22:06:11) 
navara +1 ya da wv amarok


  • gündüz m  (21.04.12 22:21:15) 
zaten hava icin onde fazladan 1 metre arkada 2 metresi olan aracim olsun diyorsaniz bence dodge ram alin.


  • uyuyanadam  (21.04.12 22:36:04) 
Isuzu'ların kabin genişliği Nissan'a göre daha fazla olur. Isuzu diyorum.


  • poyrass  (21.04.12 22:59:36) 
ısuzu ne yazik ki çoğu zaman yetkili servis dışında alternatif sunmamakta.bu da başa bela.mitsubishi L200 tavsiye edilir.her yerde usta ve yedek parça.otomatik şanzumandan uzak durun.şanzuman arabadan pahalı....


  • enchanteee  (22.04.12 00:55:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.