[]

Yeni PC satın almak

Yeni bir sistem topladım. O kadar para vermişken kötü birşey almak istemem doğrusu. "Onu alma, bunu al", "Şöyle yaparsan daha iyi olur." gibisinden görüşlerinizi bekliyorum.

Bu bilgisayarı Mavi Bilgisayar'dan online satın alsam Türkiye'nin ücra bir köşesinde ikamet etmekte olan şahsıma ulaşana kadar bilgisayarın ve fantastik monitörünün canı çıkar mı?


 
optimum sistem 1000$'dır.. daha pahalıya alacağınız bir sistem de sadece bir kaç ay sonra 1000$ fiyatlarına düşecektir


  • reeper redeemer  (13.09.08 21:22:32) 
bende işlemci q4000 var, quad core gerçekten güzel. cordless desktop bende de var biraz basit ama ben memnunum. bi de klavye çok ses çıkarıyo basarken. samsung t190 var bende monitör ama samsungun her modeli cidden kaliteli. benim ram ocz, öncesinde kingston alacaktım. bilmiyorum ama en iyisi ocz dediler. anakart olarak kesinlikle asus derim.

monitör biraz fazla büyük gibi gereksiz yere, çok büyük monitörlerde göz yorulması, çözünürlük gibi problemler okumuştum. onu 19 inç yapıp başka bir şeyi biraz daha upgrade etseniz daha güzel olur bence.
  • passion rules the game  (14.09.08 00:00:49) 
ben 24 inç ekranı çok gereksiz buluyorum. 21 inçe kadar bir ekran bakıp aradaki farkla bakkaldan cips, çikolaya ve kola almanızı öneriyorum. hatta uludağ limonata daha da güzel olur.


  • bodom  (14.09.08 00:41:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.