[]

Besiktas,nisantasi cevresinde erkek kuaforu

İs icin istanbula gelen yabanci misafirlerimi goturmek icin gorece olarak kaliteli besiktas ve nisantasi cevresinde erkek kuaforu ariyorum..fiyat bilgiside olursa super olur..




 
beşiktaş erkek kuaförü dediler mi hep alamettin abi diyorum hep alamettin abi diyorum:) Şaka bi' yana Beşiktaş' ta bu işi bilen üç beş adamdan biri ama öyle aşırı cafcaflı bi' dükkan değil, onun dışında şükrü var ki o daha " kaliteli " diyebilirim.
Alamettin abi kabalcıdan girip evlendirme dairesine doğru yaklaştığınızda sol kolda, sağ tarafta olympos pastanesi var onun karşısında, görece küçük bi' dükkan ama eli iyidir, yalnız demem o ki her ne kadar yanındakiler de iyi olsa da kesinlikle Alamettin' kestirin. Onun dışında Şükrü abinin yeri Teknosa' nın orada, bir de Fatih var ki o da iyidir, O da barbaros halının ordan hattat tahsine döndükten sonra az ilerde sağda.



10 senedir Beşiktaş' ta bilimum berberleri denemiş biri:)

not: teşvikjiye camii nin arkasında yan tarafta diego var illa concon olsun dersen, bi' kere gittim çok çok da memnun kalmadım. bir alex değil.

:)

alamettin 20 25 arası sadece saç yani
diğerleri üstüne biraz daha koy ya da onlar da aynıdır, diego için biraz daha biraz biraz daha koy:)
  • charlesbukowskiineksi  (21.04.12 18:54:40) 
nişantaşı cities alışveriş merkezi MOS tavsiye ederim. saç kesim 50 TL.


  • faideli bilgiler  (21.04.12 21:56:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.