[]

Ve kaçınılmaz kıl dönmesi

Selam ey hipokratlar

Sürekli oturularak çalışılan bi yerdeyim uzun zamandır. ve kaçınılmaz kıl dönmesi sorunuyla karşı karşıya olduğmu düşünüyorum. Bir kaç haftada bir hafif kanlı bir sıvı oluyor kuyruk sokumunda. ve bilmiyorum psikolojijk mi ama şişlik hissediyorum aynı bölgede.
Velhasıl bu dert dha da büyümeden tıbbi bir destek almak niyetimdeyim. Aranızda bu sorunla karşılaşıp çok ilerlemediğini düşündüm bu seviyede bir kıl dönmesinden en kısa iş kaybı ve yatışla nasıl kurtulabileceğime fikir verebilecek hipokatratlar arayışındayım.

Teşekkür ederim şimdiden.

 
çok yakın bir arkadaşıma aynı şey olmuştu, ama onda hafif kanlı sıvı gibi bir şey sanırım yoktu henüz.
doktor sadece ilaç verdi ve kuyruk sokumunun üstüne gelecek şekilde oturmasını yasakladı ve kondisyon bisikletine ara vermesini söyledi.

sizinki de başlangıç evresindeyse belki ilaçla falan halledilebilir, bence zaman kaybetmeden bir doktora görünün.
  • blatta hiberna  (21.04.12 17:19:41) 
lgs'ye çalıştığım dönem bende de olmuştu. 4 ay çekmiştim. 4 ay sonra pansuman için sürekli gittiğim hastanedeki doktor bana nihat bengisu'yu önermişti.

gümüş nitrat enjekte ediyor o bölgeye. ertesi gün de lokal anestezi ile sadece iltihaplı bölgeyi alıyor. yani hem estetik açıdan daha iyi hem de daha çabuk normal hayata dönüyorsun.

ama blatta hiberna'nın dediklerini önce bir yap. bir de birine bi göster oranı.
  • la noix  (21.04.12 18:22:45) 
la noix gibi benim de sınav dönemimde böyle bir şey başımdan geçmişti.

başımdan geçenleri kısaca özetlersem: bir sabah aniden inanılmaz bir sancı ile uyandım. hemen bir üniversite hastanesine koştum. tanıdıklar vasıtasıyla bir doktor acil bir müdahale yaptı, müdahelede bayağı kan kaybettim o bölgeden. pansuman felan günü kurtardık. cerrah "çözüm ameliyat ancak üç dört ay oturamazsın bile" dedi.

akabinde başka doktorlar, lazer araştırmaları vb. derken en sonunda gene aynı hastanenin başka bir tabibinden aldığım direktifler doğrultusunda ötelemeye karar verdim; malum sınav vardı önümde ve üç dört ay oturamamak benim için ciddi problemdi.

bu esnada sadece arada pansumanı değiştiriyordum ve durumu gözlem altına almıştım. sınava girdim çıktım. akabinde şişliklerin de azalmasını ve pansumanın sıklıkla değiştiği bölgenin artık kanamanın durmasını göz önünde bulundurarak hekim onayıyla ameliyat olmadım, halen nazar değmesin bir problem olmadan yaşıyorum.

eğer ki kıl dönmesiyse çok büyük geçmiş olsun bi kere. imkanın varsa; bir değil birden çok hekimle görüş derim. akabinde kafana ve aklına en yatan hekimin onayı doğrultusunda hareket etmen tavsiyemdir.

bir sorun olursa çekinmeden yazabilirsin/sorabilirsin.
  • aydin dogan in akp yandasi medyasi  (21.04.12 22:56:14) 
sakın bölgeyi oydurma.iş kaybı ve yatış uzar.bir kaç yerde uygulanan teknik var.sıvının aktığı açıktan içeri doktor bir sıvı enjekte ediliyo.ve kıllar tek tek çıkarılıyo.haberde görmüştüm.yani bıçak kesik yok.nette araştır bulursun...


  • enchanteee  (22.04.12 01:28:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.