[]

vodem, vınn, jet tavsiye

üsküdar beşiktaş arası kullanılmak üzere iki üç aylığına lazım oldu. ttnet i iptal ettireceğim. arada video falan izlenir. tavsiyede bulunacaklara şimdiden teşekkürler..




 
vadafone da 3 ay tahaaütlü aldım. 3 ay bitince kapatmak istedim ve bana 50 tl civarı para ödemem gerektiğini soyledıler.

aylık 5 tl vergisi varmıs, ve cıkarken odemek zorundaymıssın.

tahaaüt olmasına ragmen.

bunu unutma derim, vınn iyi diyorlar...
  • isikarkadasim  (21.04.12 13:39:26) 
uzun bir yazı yazmıştım, sağolsun vodem kendini kapadı bütün yazı boşa gitti :) uzak dur vodem'den. vodem'i seçtiğim güne her gün lanet ediyorum o derece. üsküdardayım, aynı evde vinn da kullandım. vinn da hiç bir şekilde kopma, bağlanti hızında bir düşüş falan olmamıştı. birinin gazına gelip bir de vodem deneyim dedim, başıma bela oldu. 5 lira fazla ver vinn kullan.


  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (21.04.12 13:45:40) 
jet modem kullanıyorum, cihazla ilgili hiç sıkıntı yaşamadım.

avea'nın yeni nesil tarifesindeyim. sıkıntısı ise 2gb sınırını aşınca video izlemenin çook zor olması. bir de tarifenin sağladığı interneti bilgisayarımdan kullandığım için, internete bağlanacağım zaman sim kartımı çıkarıp jet modeme takmak durumunda kalıyorum. o sırada arayanlara da meşgul çalıyormuş.

cihazların pek bir öneminin olduğunu düşünmüyorum. tarifelere bakmanı öneririm.
  • subseven  (21.04.12 14:17:00) 
vınn da karar kıldım. iyi çekiyor. bir sıkıntı yaşatmıyor şu an. faturasız, tahaaütsüz..


  • okyanustaki depresif ruzgar  (22.04.12 11:01:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.