[]

telsiz kullanim ucreti ne lan

2011 temmuzu gibi telsiz kullanim ucreti alacaklardi ama ne hikmetse benden hic alinmadi. (faturasiz turkcell hat kullaniyorum) dun 20 lira yukledim gece 04'te 1.21 kesmisler. ne oldu da bunca zaman sonra beni buldular acaba? google'da bakindim millet artik alismis odemeye mevzuyu unutmus bile ama benim simdi kizligimi bozdular o yuzden bi saskinlik icindeyim. simdi bunu benden her ay mi kesecekler? iptal etme yolu yok mu? hatti tasisak ya da ne bilim bunu almayan operator/tarife var mi?




 
kurtuluşun yok hocam..


  • dedim dedim de kime dedim  (21.04.12 09:40:09) 
peki bu adamlar bunca zaman neden kesmemis olabilirler benden?


  • maresalx  (21.04.12 09:57:32) 
benden de kestiler bugün. ne iş çözemedim


  • shyzore  (21.04.12 10:01:19) 
her ay kesiliyor zaten de bazı aylar haber bile verme gereği duymuyorlar :D Bu olayla ilgili şöyle bişi başıma gelmişti; dışarıda arkadaşı arayacaktım, kontör yok. gittim 10 tl aldım yükledim. daha önce iptal ettiğim ama belli ki iptal olmamış olan internet paketi kontörü yükler yüklemez otomatik yenilenerek 9 tl kesti tak diye. İyi dedim bari çaldıracak kadar kontör kaldı. aradan 20 saniye geçti bir mesaj geldi telsiz kullanım ücretinden devlet haraç kesmiştir diye. biraz önce 10 tl olan bakiyem 1 dakika içinde oldu 0 tl. çaldıramadım tabi, uzun uzun bakıştık telefonla. sonra küfredip yoluma devam ettim.


  • yule  (21.04.12 10:19:41) 
Benden 5 aydır kesiliyor siz yine iyisiniz.


  • holly golightly  (21.04.12 10:19:41) 
Benden de kestiler ilk kez bu gece. Saat 4'te mesaj göndermek nedir yahu?


  • ex902  (21.04.12 12:03:55) 
benden 1 senedir her ay kesiyorlar, hatta artık mesaj bile atmıyorlar vergi kestik diye o derece artık.


  • passenger  (21.04.12 12:39:50 ~ 12:40:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.