[]

torrent download hızım düştü

normalde 400kbla download ederken bugün hiçbir ayarı değiştirmememe rağmen download hızım 10 kb'a düştü. utorrent kullanıyordum sildim yerine bittorrent yükledim 1 download için düzeldi sonra yine 10 kb'a düştü. hiçbir ayarı değiştirmemiştim. yardım edin ey sözlük ahalisi :(




 
tracker dene.


  • geberix  (20.04.12 23:41:33) 
  • lorenzen  (20.04.12 23:46:52) 
@geberix nasıl yapacağım onu?
@lorenzen adil kullanım kotasıyla 1mbite düşer hız 10kba değil bildiğim kadarıyla

  • lowenstein jensen  (20.04.12 23:52:41) 
bugun bende de sorun var. genel bir problem anlasilan.

upload 50-60 kb/s'ye dondu ama download bir turlu yukselmiyor. cogu site cok agir aciliyor bazisi neredeyse acilmiyor.
  • entrapmen  (21.04.12 00:23:09) 
torrent dosyasını indirdiğin bilgisayarlar kapanmıştır. yani senin dosya indireceğin seeder'lar gitmiştir. sen de dımdızlak kalmışsındır.

şöyle örnekleyelim. bir şarkı indiriyorsun diyelim ki. Bu şarkıyı bir adam bilgisayarına koyuyor ve upload'a izin veriyor. sonra 10 kişi bu bilgisayardaki dosyayı indirmek istiyor. Herkes işte %10, %20, %15.. gibi belli bir seviyede dosyayı indirmiş olsun diyelim ki. Tam o anda bu şarkıyı upload'a açan kişi upload'ı engellerse, server kapanırsa, dosya silinirse... vs. bu sefer torrent programı bu adamın bilgisayarına bağlanan bu 10 kişinin en yüksek yüzdelisinden dosyayı indirmeye çalışıyor. ama o adam da %80'de kalmışsa eğer bağlananların hepsi en fazla %80'e kadar müziği yüklemiş oluyorlar. Çünkü etrafta o şarkının %81'i kalmamış oluyor.

500'den fazla torrent indirdim. senin yaşadığın sorun iki üç kere falan başıma geldi. genellikle nadir bulunan torrentlerde olur. ama hepsinde de neden buydu. muhtemelen sende de bu tip bir olay olmuş olabilir.
  • sinematematikci  (21.04.12 00:24:50) 
@sinematematikci benim sorunumun o olmadığına eminim çünkü game of thrones indiriyorum şu an mevcut torrentler içinde seeder'ları en çok olan torrenttir belki de. sıkıntım başka ama bir türlü çözemedim. yine de teşekkürler.


  • lowenstein jensen  (21.04.12 00:39:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.