[]

votka?

votka içesim geldi. ama sek içemiyorum. tonikle güzel oluyordu fakat tonik bitmiş markette uzak ne ile karıştırsam da içsem? evde sadece 5-6 limon var. kola, red bull önerileri dikkate alınmayacaktır. sırf limonla mı içsem, soda+limon mu yoksa meyve suyumu?




 
soda limon


  • emininsel  (20.04.12 21:14:55) 
sek icemiyorumdan kasit, fizz yapip icebilir misin?
thebittenword.typepad.com

bi de bunun disinda, bu sefer degil ama baska sefer, vodka - konyak - tonik + kirik buz dene. sert seviyosan bayilirsin.

edit: yav limonata ile ilgili bilgiyi atlamisim )
simdi cabucak bi tane limonu elma soyar gibi soy, rendele. sekerle sogani tuzla oldurdugun gibi oldur. suyunu akitma tabi. evde blender varsa soydugun limonu ve geri kalan limonlari (kabuksuz tabi) parcala, kati meyve sikacagin varsa cok daha guzel sonuc alirsin tabi de, 5 limon 2 mandalina icin (gelicem buraya) makine kirletilmez. simdi 2 mandalina eklemek istiyorsan (biberiye koymayacaz ya? yoktur herhalde cok guzel tat verir). mandalinalari kabuklarini soymadan masanin uzerinde (veya sert yuzey) elinle bastir. sonra bicakla 4 e bol. elinle sikarak bi bardaga akit. zaten hepi topu bi cay bardagi bisi cikacak. neyse. bunu limonataya cak. tabi bunlari yapmadan once vodkayi buzluga at. sogusun. afiyet olsun
  • kakoy  (20.04.12 21:16:11 ~ 21:25:44) 
soda, limon ve içine tuz atınız. iyice karıştırın. votkayı sadece böyle içerim.


  • ykyt  (20.04.12 21:21:47) 
meyve suyu katıp helak etme mis gibi votkayı

soda limon +1
  • nolmus yani  (20.04.12 21:22:25) 
ben normalde votka+cin+tonik+limon+tuz arjantin bardağında içiyordum. tonik yok hadi cin olmasada olur soda limon yapayım bari teşekkür ederim.


  • mr fusion  (20.04.12 21:46:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.