[]

windows un virüsü

pc 1 haftaır çok fenalık ağırlaştı diye bi cc cleaner yaptım otu bku biraz temizledim ama yine aynı windows u bi açiim bakim ne var içerde dedim bi baktım
benim pc ilk açılışından itibaren her dakika resimleri çekilip windows dizinine atılmış hepsini tutuyorum tam silicem birden kayboluyolar arada denk getirip siliyorum makina açılıp kapanınca geri geliolar var tomarla resim nerden şeyettirsen 2bin tane vardır

resimdeki gibi aşşa kadar gidior nod32 ye baktırdım ben anlamam bu işlerden dedi bi iki torocan gösterdi okadar

format ?

 
ahaha.
ben size ne diyeyim yahu.
trojandır en sağlamında. nod32 sırf antivürüsse, eset smart security'ye geçiş yapın. olmuyorsa spyware doctor ya da en azından adaware türü bir antispy'la taratın sisteminizi. bu işin görünen kısmı sadece, kesin keylogger da vardır. muhtemelen bilumum şifreleriniz filan elemandadır da sizi uyandırmak istemiyordur. kredi kartı filan kullanırsınız diye bekliyordur. bu durumda en küçük porbleminiz kardeşinizin bir iki link bularak sevinmesi, sizinle taşak geçmesi olur.

perfect keylogger diyeceğim ama nod'un onu tanıması lazım hem de resim dosyalarını windows'da saklaması söz konusu değil.

edit: ha bu arada illa komşunun msn'ini alacam diyorsanız yukarıda bahsettiğim programı kendiniz kurun, gizli modda çalıştırın. bilgisayarınızla ilgili her türlü bilgiyi görün. tek tek girilen şifreler, siteler vs raporlanır.
  • tannhauser  (13.09.08 03:16:16 ~ 03:17:35) 
eneee len bu benim kardeşim knight hedesi oynuyodu arkadaşlarını eve getirip soymak için ardamax keylogger indirmişti onun başının altından çımış olmasın bu ?


  • Bravefart  (13.09.08 03:48:07) 
bol şantajlı az huzurlu günler bekliyor seni:)
kardeşinin yerinde olmak isterdim:)

  • tannhauser  (13.09.08 04:07:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.