[]

çizgi roman tavsiyesi

okunup beğenilen: walking dead.
- süper kahraman yahut mutantlılar pek çekici gelmiyor. (x-men filmlerini çok severim ama çizgileri beğenmedim nedense, neyse. batman nasıl mesela hacı?)
- manga olayına alışamadım. pek bir değişik. (death note'u bilirim animesi güzeldi.)
- tavsiyeleri alalım. şöyle güzel böyle harika diyerek betimlerseniz daha da hoş olur. mutlaka okunmalı dediğiniz, favorilerinizi de söyleyebilirsiniz.

edit: bilim-kurgu da olur bak.

 
>süper kahraman çekici gelmiyor
>batman nasıl hacı

  • hjarteblod  (19.04.12 21:37:03) 
Manga ben de pek sevmem ama Berserk diye bir gerçek var. Okuyun, pişman olmazsınız. Onun haricinde DC Comics'den çıkan Hellblazer var, John Constantine için bile okunur.


  • gyroscope  (19.04.12 21:39:37) 
martin mystere


  • morte  (19.04.12 21:42:07) 
conan'a ne dersin? süper kahraman değildir. hatta kahraman falan bile değildir. filmlerdekilerle hiç alakası yoktur. kendi ahlak anlayışı vardır. efsanevi çizimlerini bulabilirsin. ayrıca koleksyonerlik gibi bi hobi de edinirsin sayesinde. sahaflarda dolaşır eksik sayı / dönem toplarsın.


  • sarap dumani  (19.04.12 21:43:02) 
vertigo iyi işler çıkartır ;)
en.wikipedia.org(Vertigo) link eklemede sorun çıkartıyor şöyle aslı tinyurl.com
en.wikipedia.org(Vertigo) tinyurl.com
en.wikipedia.org(Vertigo) tinyurl.com
en.wikipedia.org(comics) tinyurl.com
walking dead sevdiyseniz
www.comicvine.com
en.wikipedia.org
  • yapacakbirseyyok  (19.04.12 21:43:42 ~ 21:48:01) 
sin city


  • rony  (19.04.12 21:44:16) 
ha bi de şöyle bişey var. kahramandan hoşlanmayanlar için.

en.wikipedia.org(DC_Comics)
  • sarap dumani  (19.04.12 21:47:53) 
nostaljik olacak biraz ama red kit veya asterix?


  • anonim yazar  (19.04.12 22:14:58) 
karaoğlan - suat yalaz .


  • metal69  (19.04.12 22:35:45) 
(bkz: sandman)
(bkz: transmetropolitan)
(bkz: 100 bullets)
bi de bi arkadaşım dmz'yi tavsiye etmişti.

şöyle de bi liste var belki arasından hoşunuza gidecekler vardır:
www.goodreads.com
  • alleycat  (19.04.12 22:51:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.